Son Dakika: ÖSYM, YKS yerleştirme sonuçlarını açıklayacağı tarihi duyurdu

ÖSYM Başkanı Aygün: "2021-YKS yerleştirme işlemleri ve kontroller devam ediyor. Önümüzdeki hafta içinde sonuçları açıklayacağız."

ABONE OL
GİRİŞ 27.08.2021 14:05 GÜNCELLEME 02.09.2021 10:43 GÜNCEL
Son Dakika: ÖSYM, YKS yerleştirme sonuçlarını açıklayacağı tarihi duyurdu
Son Dakika: ÖSYM, YKS yerleştirme sonuçlarını açıklayacağı tarihi duyurdu

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, 2021-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarını gelecek hafta içerisinde açıklayacaklarını duyurdu.

ÖSYM Başkanı Aygün, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sevgili gençler, biliyorum YKS sonuçlarını heyecanla bekliyorsunuz, sizi anlıyorum ve heyecanınızı paylaşıyorum. 2021-YKS yerleştirme işlemleri ve kontroller devam ediyor. Önümüzdeki hafta içerisinde sonuçları açıklayacağız. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

YORUMLAR 28 TÜMÜ
  • 2+2 = 0 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaptıkları öğrenci kıyımının vicdanını muhasebesi ni yapıyorlar dır
    Cevapla
  • muratbey 2 yıl önce Şikayet Et
    iyiki söyledin mecbursun önümüzdeki hafta içinde açıklamaya zaten eylülün başında kayıtlar başlıyor tam gün versene basiretsiz insanlar bunlar
    Cevapla
  • Ali Asker 2 yıl önce Şikayet Et
    Terbiyeli ol
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Hafta içi derken? Pazartesi mi Cuma mı?
    Cevapla
  • Hüseyinfatma 2 yıl önce Şikayet Et
    Seçim günü 85 milyon insanı 1 günde saydığımız ülkede maalesef 2 milyon öğrenci 1 haftada sayılamıyor bu nasıl sistem
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kafayla prof olursun :) :) :)
    Cevapla
  • YGS 2 yıl önce Şikayet Et
    Efsane bir benzetme olmuş, pes doğrusu. Sanki ne önemi var, 5 gün sonra garanti bir şekilde açıklanması daha güzel değil mi? Geç açıklanması bize ne kaybettiriyor anlamıyorum. Okulların açılış tarihleri belli sonuçta, sanki eğitimden bir hafta mahrum kalacağız gibi konuşmayın Allah aşkına.
    Cevapla
  • İSO 2 yıl önce Şikayet Et
    Seçime Türkiye nin hepsi girmiyor herhalde genelde yks ye çocuklar giriyor tercihlerinde adam gibi yapılıp kontrol edilmesi gerekiyor zarf saymaktan biraz sanki ayrılıyor gibi
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Vakalar bu kadar artmış iken üniversitelerin açılması için lütfen acele etmeyiniz. Hiçbir şey insan sağlığından ve hayatından önemli değildir.
    Cevapla
  • Tufan 2 yıl önce Şikayet Et
    vakalar bu seviyedeyken tatil gezmek önemli ama
    Cevapla
  • Mantıklı vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    2 yillik mezunlar okul görmeden mezun oldu 4 yillik mezun hemşire mühendis son iki yilini internetten sınavla geçti mesleğe basliyacaklar sen diyorsonki acele etme dikkat etmezse millet bu illet yıllarca sürecek ozaman kimse evden çıkmasın ne ekonomi ne eğitim kalır 3 sene sonra görürsün ozaman devletin halini kendi işinize gelir şekilde konuşuyorsunuz birazda geleceği düşünün benim çocuğum okuma yazma ogrenemedi ben nasil öğreteceğim evde düşündün mü hiç tabikiiii önce sağlık ama biraz dikkat etsinler universitelilerde yoksa senin mantığına kalırsa evden mezun olan Dr a gidersin iki sene sonra ozaman anlarsın benim anlattıklarımi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR