Hemşirelik öğrencisi Merve'den 3 gündür haber alınamıyor

Diyarbakır'da, 3 gün önce ‘Staj için kayıt yaptırmaya gidiyorum’ diyerek evden çıkan bir daha da haber alınamayan üniversite öğrencisi Merve Mutlu’nun (21) ailesi, kızlarının hayatından endişe ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 27.08.2021 16:43 GÜNCELLEME 27.08.2021 16:50 GÜNCEL
Hemşirelik öğrencisi Merve'den 3 gündür haber alınamıyor
Hemşirelik öğrencisi Merve'den 3 gündür haber alınamıyor

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde ailesiyle yaşayan Mardin Artuklu Üniversitesi Hemşirelik Bölümü son sınıf öğrencisi Merve Mutlu, 25 Ağustos'ta, "Mardin'e staj için kayıt yaptırmaya gidiyorum" diye evden çıktı.

Akşam eve dönmeyen Merve'yi, ailesi telefonla aradı, ancak ulaşamadı. Merve'nin gidebileceği yerlere tek tek bakan aile, sonuç alamayınca, polise giderek kayıp başvurusunda bulundu.

 Ailesi, 3 gündür haber alamadıkları Merve'nin geri dönmesini bekliyor.

'SEN BENİM MORALİMSİN KIZIM, YALVARIYORUM DÖN GEL EVE'

Kadriye Mutlu, kızının, kaybolduğu günün sabahında erken kalktığını ve Mardin'e gideceğini söylediğini anlattı. Mutlu, bunun üzerine kızına kahvaltı hazırladığını belirterek, "Gelip içti, kalktı, gitti sonra. Ben arkasından gittim. Kızım kimliğini aldın mı? diye sordum. O da 'evet' dedi. Sonra geri geldi ve kimliğinin diğer çantada olduğunu söyledi. Ben ona verdim ve su şişesi de uzattım. Bana sarıldı ve öptü gitti. Ben de arkasından baktım. Hatta pencereye çıktım, arkasından baktım. Gitti, bir daha da dönmedi. Yalvarıyorum kızım gelsin, ben hastayım. O biliyor ki ben hastayım. Bana kıyamazdı, hep moral verirdi. Sen benim moralimsin kızım, yalvarıyorum dön gel eve" diye konuştu.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    kız hemşire,yani tıbbi bilgisi var,ve yerde Diyarbakır,teöristlerin bol olduğu bir yer,ve teöristler umumiyetle sağlık sorunlarında sıkıntı çekiyor,doktor ve hemşir bulamıyor. bu yüzden teöristlerce kaçırılmış,kandırılmış olabilir.hele birde teörist sevgilisi varsa.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Vay be! Sen ne yaşıyorsun be abi, ne yiyip ne içiyorsun? Diyarbakır veya doğuda bir ilin adı geçince ( kusura bakmayın ama ) böyle aptalca yorumlar gelmeye başlıyor, bende diyorum ki başınıza Diyarbakır kadar taş düşmesin he mi!!!
    Cevapla
  • bereket 2 yıl önce Şikayet Et
    insallah sag saglim geri döner ....insallah tek bir kiz kacirma meselesidir ..ve hayatdadir
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 2 yıl önce Şikayet Et
    kız fotoğrafda fazla yılışık poz vermiş biraz kaçma ihtimali çok fazla yakında bi şehirde çıkar oğlan türk ise kızda kürt aile mensubuysa ailem vermez diye kaçmıştır.
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Keşke teyze sen ona moral verseydin ,yuklenmeseydin gençlerin zaten nefisleriyle imtihanı zor bu zamanda
    Cevapla
  • mardelli 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcınız olsun ya sevdiğine kaçmış yada hdp parmağı var ağırlık hdp
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR