Bakan Soylu, selden etkilenen Çatalzeytin'de incelemelerde bulundu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesini ziyaret etti.

ABONE OL
GİRİŞ 29.08.2021 19:33 GÜNCELLEME 29.08.2021 19:33 GÜNCEL
Bakan Soylu, selden etkilenen Çatalzeytin'de incelemelerde bulundu
Bakan Soylu, selden etkilenen Çatalzeytin'de incelemelerde bulundu

Şiddetli yağışın ardından 11 Ağustos'ta sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'da incelemelerini sürdüren Soylu, Çatalzeytin ilçesine geldi. Bakan Soylu'yu burada sel dolayısıyla bölgede görevlendirilen Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Çatalzeytin Kaymakamı Mubin Demirkıran, Belediye Başkanı Ahmet Demir ve diğer yetkililer karşıladı.

Çalışmalarla ilgili bilgi alan Soylu, esnafın taleplerini dinledi. Vatandaşlarla sohbet eden Soylu, daha sonra Çatalzeytin Belediyesi'ni ziyaret etti ve yeni asfalt atılan Yunuslar köyünde de inceleme yaptı.

YORUMLAR 1
  • Harun YISUF NUHHAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Süleyman Soylu bakan, bakan deyil sanki bir baba bir abi bir kardeş bir dost bir arkadaş. Gece gündüz her yerde Bakanım kul bilmez ise Allah bilir işler Allahın rızası olunca, Rabbim saglık afiyet huzur güvenlik ve uzun ömür versin sana ailene. İşin cok zor bilinçindeyiz Aman fetöcülere dikkat et. Senden randevu isteyenlere de randevu verilmiyormuş bilgin olsun. Belki halkdan sana yardımci bilgi aktaracak coktur. Maillere sosyal medyaya ara sıra kendin bak ki insanları en yakını gaflete düşürür başarı ve mutluluk.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR