Şırnak'ta terör operasyonu!

Şırnak'ta polis ekiplerinin düzenlediği terör operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı. PKK ve FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonda mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 6'sı tutuklandı, 5’i ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.08.2021 12:48 GÜNCELLEME 30.08.2021 12:53 GÜNCEL
Şırnak'ta terör operasyonu!
Şırnak'ta terör operasyonu!

Şırnak'ta, terör örgütleri PKK ve FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 11 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK ve FETÖ yönelik 23-29 Ağustos tarihleri arasında kent genelinde operasyonlar düzenledi.

Kılıçdaroğlu devletin kapısını FETÖ’cülere açacakKılıçdaroğlu devletin kapısını FETÖ’cülere açacak

Operasyonlarda 9’u PKK, 2’si FETÖ şüphelisi 11 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki sorgularının ardından sevk edildikleri adliyede mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 6'sı tutuklandı, 5’i ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Bodrum'da tekneyle Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalanan 6 FETÖ şüphelisi tutuklandıBodrum'da tekneyle Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalanan 6 FETÖ şüphelisi tutuklandı

FETÖ davasında itirafçı sanık: Gülen’e üstün bir varlık gibi davrandılarFETÖ davasında itirafçı sanık: Gülen’e üstün bir varlık gibi davrandılar

FETÖ'nün jandarma yapılanmasına operasyonFETÖ'nün jandarma yapılanmasına operasyon

KAYNAK : DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR