"Siyasi cinayetler" iddialarına Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan soruşturma

Son Dakika haberi: Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bazı siyasetçilerin basın organlarına yansıyan "siyasi cinayetler işlenebileceği" iddialarıyla ilgili resen soruşturma başlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.10.2021 10:14 GÜNCELLEME 13.10.2021 10:47 GÜNCEL
"Siyasi cinayetler" iddialarına Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan soruşturma
"Siyasi cinayetler" iddialarına Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan soruşturma

Başta CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve muhalefetin 2023 seçimlerine şaibe karıştırmak, Cumhur İttifakını zan altında bırakmak için bir çok mecrada dillendirdiği “Siyasi cinayetler işlenebilir” iddiaları hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Başsavcılık, bazı siyasi parti yöneticilerinin "siyasi cinayetler işlenebileceği yönünde duyumlar alındığına" dair açıklamalarının basına yansıması üzerine varsa suç ve delillerin tespiti bakımından inceleme ve araştırma yapılmasına karar verdi.

'Siyasi cinayetler işlenebilir' diyen Kılıçdaroğlu'na 'arkadaşlar'ı hatırlatıldı"Siyasi cinayetler işlenebilir" diyen Kılıçdaroğlu'na "arkadaşlar"ı hatırlatıldı

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nda 'siyasi cinayetler' tepkisi: İlkesiz ve utanç vericiAK Parti'den Kılıçdaroğlu'nda 'siyasi cinayetler' tepkisi: İlkesiz ve utanç verici

Muhalefetin 'Siyasi suikast' yalanına İletişim Başkanlığı'ndan tepkiMuhalefetin 'Siyasi suikast' yalanına İletişim Başkanlığı'ndan tepki

BİR BAŞSAVCI VEKİLİ GÖREVLENDİRİLDİ

Basın Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülecek soruşturmaya ilgili bir başsavcı vekilinin görevlendirildiği öğrenildi.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 76 TÜMÜ
  • Adil 2 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı istihbarat elemanı fetöcü taktikleri. İktidarı ve cumhur ittifakını kendi planladıkları eylemlerle itham ederek karışıklık yaratma teşebbüsü. Aynı şekilde iktidar iç savaş çıkaracak deyip, kendileri iç savaş çıkarma peşindeler.. Teyakkuzda olmalıyız! Diğer yandan T. C. anayasasına karşı ve diğer adi suçları tespit olmuş hdp derhal kapatılmalıdır.
    Cevapla
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    Geç kaldı. Anında soruşturma açılmalıydı. Konu gerçek mi, ciddi araştırma yapılmalı. İlgili ve irtibata olanlar varsa ortaya çıkarılmalı. Haklarında gereken yapılmalı. Yok uydurma ise o zaman uydurma yapan ve bu koroya eşlik edenler hakkında, süiskatçı gibi cezai müeyyide uygulanmalı. Ki bir daha halkın, dünyanın kafasını karıştırıp algı operasyonu yapmasınlar.
    Cevapla
  • Remzioğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne isterseniz yaparım, söylerim "dostlarım", yeter ki beni Cumhurbaşkanı yapın .
    Cevapla
  • zübükzade34 2 yıl önce Şikayet Et
    bu adam bu makamlara nasıl gelmiş akıl erecek iş degil
    Cevapla
  • belkide 2 yıl önce Şikayet Et
    saadet partisi zillet ittifakından ayrılmasın diye oğuzhan asiltürkü fetöcüler öldürmüş olabilir. kemal kılıçtaroğlu bunu söylemeye çalışıyor olabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR