Bakan Soylu'dan "siyasi cinayetler" açıklaması

Son dakika haberi; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Birkaç gündür siyasi cinayetlerden bahsediyorlar. Bunlar ciddi sözlerdir. Böyle bir siyasi cinayet istihbaratı yok" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.10.2021 12:00 GÜNCELLEME 13.10.2021 12:41 GÜNCEL
Bakan Soylu'dan "siyasi cinayetler" açıklaması
Bakan Soylu'dan "siyasi cinayetler" açıklaması

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, başta CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve bazı siyasetçilerin sürekli dillendirdiği basın organlarına yansıyan "siyasi cinayetler işlenebileceği" iddialarıyla ilgili resen soruşturma başlatmıştı.

SOYLU: BU BİR FETÖ TAKTİĞİ

Bakan Soylu iddialarla ilgili "İçişleri Bakanıyım sordum; böyle bir siyasi cinayet istihbaratı var mı, yok. Bu bir FETÖ taktiğidir." dedi.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Adil 2 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı istihbarat elemanı fetöcü taktikleri. İktidarı ve cumhur ittifakını kendi planladıkları eylemlerle itham ederek karışıklık yaratma teşebbüsü. Aynı şekilde iktidar iç savaş çıkaracak deyip, kendileri iç savaş çıkarma peşindeler.. Teyakkuzda olmalıyız!
    Cevapla
  • Karakartal 2 yıl önce Şikayet Et
    Öyle ya da böyle bakanlık ve emniyet birimleri teyakkuzda olmalıdır. Böyle şeyler dillendiriliyorsa üstüne gitmek lazım yoksa olduktan sonra bak biz demiştik devlet önlem almadı dedikleri an bitmişsin demektir. Bunu söyleyeni savcı çağırıp tek tek soracak o da paşa paşa anlatacak ya da böyle bir suç işlenirse ortağı olacak demektir.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    BU HAÇLI ZİHNİYETİNE KARŞI ACİLEN ASKERLİK DÜZENLEMESİ FİKRİM ; İsrailde kızlı erkekli sırtlarında tüfeklerle cafede oturan askerliğini yapan gençler, Çin'de liseler dahil üniversitelerde de "uygulamalı ders" olarak askerlik dersleri, Çoğu ülkelerde kızların bile askere alınma kararları yanında.... Bu haçlı güruhuna karşı tüm gençlerimize liselerden başlayarak üniversitelerde dahil UYGULAMALI EĞİTİMLERLE ASKERLİK dersi verilmeli.. PEYGAMBER ORDUSU / HER TÜRK ASKER DOĞAR konusu bir gün bize çok lazım olacak...
    Cevapla
  • Alp54 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın soylu bunu vurup kim naapsın, yapsa yapsa bundan kurtulmak için yine kendi mahallesinden yaparlar. Türkiyeye gelmeyin yatırım yapmayın diyen küllüm ülkeye zarar zat.
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 2 yıl önce Şikayet Et
    siyasi cinayet var bunuda chp ve kemal yapıyor fitne çıkartmak adam öldürtmekten beterdir.kemalde fitne fucur çıkartma ve yaymada çok marifetlidir.ülkenin çıkarlarına ters ülkenin mahrem bilgilerini deşifre eden chhp ve kemal siyasi cinayet yapmaktadır.katil bahçıvan diyenlere yanılıyorsunuz katil kemaldir. derin ve dış yapının fetönün kuklası kemaldir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR