Bakan Koca bu sabah son dakika uyardı! Ürküten rakamı duyurdu...

Son dakika: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı Twitter üzerinden biraz önce bir uyarı mesajı yayımladı. Aktif vakaların yüzde 40'ını 23 yaş altının oluşturduğunu söyleyen Bakan Koca, dikkatli olunması çağrısında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 14.10.2021 07:27 GÜNCELLEME 14.10.2021 09:15 GÜNCEL
Bakan Koca bu sabah son dakika uyardı! Ürküten rakamı duyurdu...
Bakan Koca bu sabah son dakika uyardı! Ürküten rakamı duyurdu...

Son dakika haberi... Bakan Koca'nın sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada "Günaydın, Çantalar hazır mı? Gençler, kahvaltımızı yaptık mı? Mesajım anne babalara, çocuklara, üniversitelilere: Dün, Bilim Kurulu toplandı. Aktif vakaların %40’ının 23 yaş altı kişiler olduğu bilgisini sizlerle paylaştık. Dikkatli davranalım. 18 yaş üstüysek aşılarımızı olalım" ifadelerini kullandı.

Bakan Koca'dan son dakika uyarısı! Dikkat çeken gerçeği duyurdu...Bakan Koca dikkat çeken gerçeği duyurdu...

YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • Vatandaş3 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne garib bir virüs ve aşı yoğun bakıma çöktü kademe kademe ilerliyor. Önce yoğun bakım aşısızlerdı sonra tam aşılı olmayan ihtiyarlardi şimdi gençler oldu bundan sonra sistematik olarak çocuklar bebekler Allah aşkına şu yoğun bakımlara tapudan bir keşif ekibimi göndersek....yoğun bakımların dün ve bugün önceki kışların bir cetelesinimi çıkarsa.....
    Cevapla
  • Ruheyde 2 yıl önce Şikayet Et
    Ölüm oranları kaç , gençler bunu gripten de hafif atlatıyor. Korku pompalamayı bırakın artık.
    Cevapla
  • Esas vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet gençler hafif atlatıyor doğru eve getirip nenesini dedesini anasını babasını öldürüyor yada hastaneye gönderiyor okullarda şu an kaç sınıf kapalı biliyormusun ..maalesef gençler yayıyor şu an virüsü ...okulda tedbir var evet ana toplu taşıma kafe gibi yerler problem tedbir şart havalar soğuyunca patlama olur benden söylemesi
    Cevapla
  • Şaşkın 2 yıl önce Şikayet Et
    Dün cumhurriyet üniversitesi nde bir kafeye uğradım. Ohooooooo buraya hiç virüs uğramamış dedim. Bi maske kullanan ben miyim dedim . Adamlar bana garip garip bakıyorlar .
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Beş vakit namaz kılalım. Tek çaremiz, kurtuluş İslam da
    Cevapla
  • Orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence zekat da verelim oruç da tutalim kardeş.İslamin şartlari sadece namaz degil.Parali oldugu icin zekati niye demiyorsun..Paran azsa sen de sadaka ver.Azdan az çoktan çok verilir.
    Cevapla
  • Afk 2 yıl önce Şikayet Et
    İşinize bakın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR