Son Dakika: Yüz yüze eğitimde bomba gelişme! Bakan Özer ilk kez sunum yapacak

Son Dakika haberi: Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yüz yüze eğitimle ilgili vekiller ve MKYK üyelerine sunum yapacak, okullarda ve eğitimde gelinen son durumu izah edecek.

ABONE OL
GİRİŞ 18.10.2021 12:29 GÜNCELLEME 18.10.2021 12:29 GÜNCEL
Son Dakika: Yüz yüze eğitimde bomba gelişme! Bakan Özer ilk kez sunum yapacak
Son Dakika: Yüz yüze eğitimde bomba gelişme! Bakan Özer ilk kez sunum yapacak

Son Dakika: AK Parti’de bakanlar tarafından yapılan bilgilendirme toplantıları Meclis’in açılmasıyla beraber yeniden başlıyor. Edinilen bilgilere göre, AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım başkanlığında Çarşamba günü AK Parti Genel Merkezinde Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, milletvekilleri ve Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri ile bir toplantı gerçekleştirecek.

Son Dakika: AK Parti'deki bilgilendirme toplantıları Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile sürecek. Bakan Özer yapacağı sunumda, yüz yüze eğitim ve okullarda hayata geçirilen tedbirleri paylaşacak. Koronavirüs salgını nedeniyle bugüne kadar okullarda kaç vakanın olduğu, kaç okulun ya da sınıfın kapatıldığını ve öğretmenlerin son durumuyla ilgili milletvekillerini bilgilendirecek olan Bakan Özer, önümüzdeki dönemde eğitimde atılacak adımları da değerlendirecek.

Toplantının sonunda Bakan Özer, milletvekillerinin ve MKYK üyelerinin sorularını cevaplayacak. Milletvekilleri bölgelerinde karşılaştıkları durumlarla ilgili Millî Eğitim Bakanı Özer ile konuşma fırsatı bulacak.

Okullar kapanacak mı? Bilim Kurulu üyesinden beklenen açıklama! Vakaların 3’te biri….Okullar kapanacak mı? Bilim Kurulu üyesinden beklenen açıklama! Vakaların 3’te biri….

KAYNAK : TÜRKİYE GAZETESİ
YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • İlayda 2 yıl önce Şikayet Et
    Okullar açık tutulsun tutulmasın korana bitmeyecek
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanımız lütfen açık lise sınavın online olmasını istiyoruz
    Cevapla
  • Fırat 2 yıl önce Şikayet Et
    Çözüm yok açıklama yok okulların açık olmasını ısrarla açık kalacak diyorsunuz Maske yok mesafe yok kural yok Bunun bir izahı nasıl olabailir
    Cevapla
  • Tuğba 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım lütfen açık lise sınavının online olmasını istiyoruz
    Cevapla
  • Adem 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeni varyantlar yolda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR