Son Dakika: Özdemir Bayraktar Hakk'a yürüdü! Oğulları Selçuk ve Haluk'tan duygusal veda

Son dakika haberi: Selçuk ve Haluk Bayraktar'ın babası, Baykar'ın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar vefat etti. İHA ve SİHA'nın fikir babası Özdemir Bayraktar için taziyeler art arda geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.10.2021 13:30 GÜNCELLEME 19.10.2021 09:48 GÜNCEL
Son Dakika: Özdemir Bayraktar Hakk'a yürüdü! Oğulları Selçuk ve Haluk'tan duygusal veda
Son Dakika: Özdemir Bayraktar Hakk'a yürüdü! Oğulları Selçuk ve Haluk'tan duygusal veda

Son dakika haberi: Milli Teknoloji Hamlesi idealinin ve yerli ve Milli SİHA'ların öncü ismi, Selçuk ve Haluk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar vefat etti.

Özdemir Bayraktar kimdir, aslen nerelidir? Selçuk Bayraktar babası kaç yaşında vefat etti? Özdemir Bayraktar kimdir, aslen nerelidir? Selçuk Bayraktar babası kaç yaşında vefat etti?

HALUK BAYRAKTAR DUYURDU

Vefat haberini sosyal medya hesabından oğlu Haluk Bayraktar, "Özdemir Bayraktar, Babamız, ilham kaynağımız bugün Hakk’ın rahmetine kavuştu. Değerlerinden taviz vermeden adanmış bir ömür yaşadı. Yılmak bilmeyen azmiyle araştırıp üretenlerden oldu. Haksızlıklar karşısında hiç pes etmedi, gücü yettiğince yardım etti. Allah rahmet eylesin." sözleriyle duyurdu.

SELÇUK BAYRAKTAR'DAN DUYGUSAL VEDA

Selçuk Bayraktar, yayımladığı duygusal mesajında, "Babam, canım, arkadaşım, rehberim, dava yoldaşım Hakk'ın rahmetine yürüdü.. Kanını, canını, sağlığını, varlığını milletimizin tam bağımsızlık mücadelesine vakfetti.. İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn O'ndan geldik O'na döneceğiz.." dedi. 

Kanal 7 Medya Grubu olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz...

TAZİYELER 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Millî Teknoloji Hamlesi’ne hayalleriyle, gayretleriyle, mücadelesiyle yön veren, BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı, kıymetli dostum Özdemir Bayraktar’a Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Milletimize yaptığı eşsiz hizmetler asla unutulmayacaktır.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Milli teknoloji hamlelerimizin bugünkü seviyeye ulaşmasında önemli katkısı bulunan Baykar Savunma Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar'ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Ülkemize kattığı değer her zaman hatırlanacaktır. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop: İnsansız Hava Araçlarımızın fikir babası, Milli Teknoloji Hamlesinin öncü ismi Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar'ın vefatını teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Türkiye’mize yaptığı hizmetlerle milletimizin haklı takdir ve övgüsünü kazanan, milli ve yerli silah sanayinin gelişmesinde muazzam çabası olan, bu kapsamda öncü vasfıyla tanınan BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Özdemir Bayraktar’ın vefatından büyük bir üzüntü duydum. İnsansız hava aracı teknolojisinin yükselişinde kilit rol üstlenen, aynı şekilde milli teknoloji hamlesinde müstesna bir yeri bulunan Sayın Özdemir Bayraktar’a Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyor; muhterem ailesine, sevenlerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Milli Teknoloji Hamlesine verdiği destekle, bu ülkeye bu Millete yetiştirdiği hayırlı evlatlarla, 21. yüzyılda Türkiye'nin güçlenmesinde büyük katkıları olan, Özdemir Bayraktar Ağabeyin vefatı bizleri ziyadesiyle üzdü. Rabbim, mekanını cennet, makamını âlî eylesin inşallah...

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Ülkemizi teknolojinin en üst ligine çıkarma hedefiyle ömrü boyunca büyük mücadeleler vermiş ağabeyimiz, Baykar Savunma Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar’ın vefatını derin üzüntüyle öğrendik. Mekanı cennet, makamı âli olsun.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Türkiye büyük bir değerini kaybetti. Milleti için eşsiz hayalleri olan ve bunların birçoğunu gerçekleştirme bahtiyarlığına eren sanayici, girişimci Özdemir Bayraktar ağabeyimiz Hakk’ın rahmetine yürüdü.Hayatın, zorluklara bir meydan okumaydı. Mekânın Cennet olsun Özdemir ağabey!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: Milli Teknoloji Hamlemizin öncüsü değerli büyüğümüz Özdemir Bayraktar’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş: İnancı, azmi, cesareti, özgüveni ve kararlılığı ile milli teknoloji alanında devrim niteliğindeki adımlara öncülük eden Özdemir Bayraktar ağabeye Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum. İyi bir Müslüman ve korkusuz bir dava adamı idi. Mekânı cennet olsun.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal: Milli Teknoloji Hamlemizin öncü ismi, gençlerimize fikirleriyle ilham kaynağı olan kıymetli büyüğümüz Özdemir Bayraktar, Hakk'ın rahmetine kavuştu.
Ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan: Türkiye için bir hayalin gerçekleşmesinin mimarlarından oldu. Ahirete irtihal eden kıymetli büyüğümüz Özdemir Bayraktar’a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Milli Teknoloji Hamlesi adına yaptıklarını, gençlere verdiği değeri unutmayacağız.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun: Milli bilincin inşası için azim ve gayretle çalışan kıymetli büyüğümüz Özdemir Bayraktar’ın vefat haberi hepimizi derinden üzdü. Merhuma Allah’tan rahmet, başta Haluk ve Selçuk Bayraktar kardeşlerim olmak üzere ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Başımız sağolsun. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin: İdeal ve mücadele insanı, Milli Teknoloji Hamlesi ve Milli SİHA'ların öncü ismi, BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar’ın vefatını derin bir teessürle öğrendik. Merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet makamı âli olsun.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya: Milletçe gurur kaynağımız olan #SİHA’ların fikir babası, #Baykar’ın kurucusu Özdemir Bayraktar’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir: Türk savunma sanayiimizin azim ve kararlılık timsali, Baykar Savunma YK Başkanı Özdemir Bayraktar ağabeyimiz Hakk'a yürüdü. Bu ülke için verdiği kıymetli mücadeleye şahidiz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Bakan Özer ile ÖSYM Başkanı Aygün'den Özdemir Bayraktar için taziye mesajı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, İstanbul'da vefat eden Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar için taziye mesajı yayımladı.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, mesajında, "Milli teknoloji hamlesinin mimarlarından iş insanı Sayın Özdemir Bayraktar'ı kaybetmenin hüznü içindeyiz. Milli SİHA'ların öncü ismi Özdemir Bayraktar'a Allah'tan rahmet; ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun." ifadesine yer verdi.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün de Bayraktar'a Allah'tan rahmet; ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi.

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu: Milli İHA ve SİHA'larımızın fikir babası, ülkemizin önemli gönül ve dava adamlarından Özdemir Bayraktar ağabeyimiz vefat etti. Merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

 

YORUMLAR 184 TÜMÜ
  • nevizade 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Eylesin. Mekanı cennet olsun. Allah sevenlerine sabır nasip eylesin.
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye kahramanlarının babası Allah mekanını Has eylesın Yaradan mekanını Nur eylesin ...
    Cevapla
  • izzet 2 yıl önce Şikayet Et
    Cenabı Allah rahmetine nail kılsın amin . Özdemir bey ve çocukları artık siyaset üstü birer değer oldular yeni bir çığır açtılar .bu aynı zamanda bu ülke için tarihi bir fırsattır ve asla siyasete alet edilmemeleri gerekir.ben televizyondan detaylı konuşmalarını dinledim gayet mütevazi ve kibirsiz saygılı evlatlar yetiştirmiş .her babanın gıpta edeceği imreneceği bilgili girişken evlatlar yetiştirmenin bahtiyarlığını yaşamış biri olarak hakka yürüyen Üzdemir beyi dualarımızla uğurluyorum Allah dualarımızın hikmeti ilahilerini nurdan yağmurlar misali kıyamete kadar kabrine yağdırsın ve o nurlarla kabrini aydınlatsın amin.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim rahmet eylesin, kabri nur, ruhu şâd, makamı âlî, mekanı cennet olsun.
    Cevapla
  • Hakkı An 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Eylesin. Mekanı Cennet olsun. Yeri doldurulamaz. Kalanların başı sağ olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR