Bakan Kasapoğlu'ndan İBB'ye belgeli yanıt: Mizansene gerek yoktu

Kanuni Sultan Süleyman KYK Yurdu'nda kalan öğrencilerin taleplerini yerine getirdiğini söyleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu resmi belgeyi paylaşarak cevap verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.10.2021 22:41 GÜNCELLEME 20.10.2021 22:57 GÜNCEL
Bakan Kasapoğlu'ndan İBB'ye belgeli yanıt: Mizansene gerek yoktu
Bakan Kasapoğlu'ndan İBB'ye belgeli yanıt: Mizansene gerek yoktu

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde bulunan Kanuni Sultan Süleyman KYK Yurdu'nda kalan öğrenciler akşam saatlerinde eylem düzenlemiş ve bir takım taleplerde bulunmuştu.

ÖĞRENCİLER TALEPLERİNİ AÇIKLAMIŞTI

Eyleme katılan öğrenciler "Yurt ile metro arasında gasp olaylarına karşı otobüs seferleri istiyoruz. Yemekhane fiyatlarının düşürülmesini istiyoruz. İnternette kotanın kaldırılmasını ve nitelikli hale getirilmesini istiyoruz." sözleriyle slogan atmıştı.

İMAMOĞLU: YAKINDAN İLGİLENECEĞİZ

Öğrencilerin eylemine ilişkin Twitter hesabı üzerinden bir açıklamada bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İBB olarak öğrencilerin yaşadığı sorunlara çözüm üretmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Yakından ilgileneceğiz" ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU PR'INI YAPTI!

İBB Başkanı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise "Dün gece haklı talepleri için eylem yapan Kanuni Sultan Süleyman KYK yurdu öğrencilere söz vermiştim. Bugün; Ücretsiz internet sağladık. İETT otobüs seferleri artırıldı. Güvenlik için yola kamera ve aydınlatma çalışması yapılacak Zabıta ekiplerimiz de kontrolde olacaklar" ifadelerini kullanarak kendi reklamını yaptı.

BAKANLIKTAN İMAMOĞLU'NA BELGELİ YANIT GELDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu yaptığı paylaşımda İmamoğlu'nun görevi olan otobüs ve aydınlatma hizmetlerinin geç de olsa yerine getirmesinin sevindirici olduğunu söylerken "Ancak, 9 gün önce İBB'ye ilettiğimiz otobüs seferlerinin artırılması talebini yerine getirmek için mizansene gerek yoktu." ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanı gençlerin sorunlarını daha önceden tespit ederek İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bu konuda talepte bulunmuştu.

YORUMLAR 51 TÜMÜ
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    imamoğlu işi çözmüş istanbul halkının bir kısmının cahil olduğunu anlamış işi bitirmiş
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 2 yıl önce Şikayet Et
    ilk önce surat simasına baka can yalan söylerken ter ve korku iki yüzlü surat değişikliği sanki başka surat varmış gibi ya allah kimseye böle surat vermesin
    Cevapla
  • Erzincanli Erdem 2 yıl önce Şikayet Et
    kardesim cok doglu yorum gercekten binbir surat imamoglu diyebiliriz
    Cevapla
  • insan 2 yıl önce Şikayet Et
    bu adam artık mide bulandırıyor
    Cevapla
  • konuk 2 yıl önce Şikayet Et
    Her şeyi şov ve yalan biz biliyoruz da diğerlerine de Allah görmeyi nasip etsin.
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Constantinople fatihi Ekrem Constantin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR