Aleyna Çakır'ın babası kızının mezarının açılmasını istiyor

Aleyna Çakır'ın 3 Haziran 2020'de Ankara Keçiören'deki evinde boynunda iple ölü bulunması sonrası Kırşehir'deki babası Mehmet Esen otopsi raporlarının değiştirildiğini iddia edip mezarın açılmasını istedi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.10.2021 06:59 GÜNCELLEME 31.10.2021 07:01 GÜNCEL
Aleyna Çakır'ın babası kızının mezarının açılmasını istiyor
Aleyna Çakır'ın babası kızının mezarının açılmasını istiyor

3 Haziran 2020 tarihinde ölü bulunan Sema Esen'in erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Ümitcan Uygun'un daha önceden de Esen'e şiddet uyguladığı anlara ait görüntüler sosyal medyada yer almıştı. 

Aleyna'nın otopsi raporu gerçekleri gözler önüne serdiAleyna'nın otopsi raporu gerçekleri gözler önüne serdi

Aleyna Çakır ve Esra Hankulu'nun şüpheli ölümlerinde baş şüpheli olarak gösterilen tutuklu Ümitcan Uygun'un gerekli cezayı adalet önünde almasını isteyen Sema Esen'in babası Mehmet Esen, "Otopsi sonucunun değiştirildiğini düşünüyoruz. Esra Hankulu davası ile bizim davamızın birleşmesini talep ediyoruz. Ümitcan Uygun'un cezasını kat kat almasını istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin adaletine güveniyoruz bizim ciğerimiz yandı Allah da onların ciğerini yaksın" dedi.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 4
  • isr 2 yıl önce Şikayet Et
    ümitcan uygun seri katil gibi önüne geleni öldürüyor ve bu alçağa cezanın en ağırı verilmeli hapiste çürüsün daha başkalarının canı yanmasın adamın tipi tam pisikopat
    Cevapla
  • harun 2 yıl önce Şikayet Et
    kız çocuklarını bu zamanda tutmak korumak çok zor. Allah anne babaların yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • tosun 2 yıl önce Şikayet Et
    süt içecek çocukları sokağa salmamak sahip çıkmak hayatı onlara öğretmek mücadele vermek lazım yoksa bu tip olaylarla çok üzülürüz
    Cevapla
  • Hüsmen 2 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklara sahip çıkılmalı,medyanın eline verilmemeli
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR