Başkan Erdoğan Merkel'le görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi kapsamında, Almanya Başbakanı Angela Merkel'i kabul etti.

ABONE OL
GİRİŞ 31.10.2021 19:06 GÜNCELLEME 31.10.2021 20:06 GÜNCEL
Başkan Erdoğan Merkel'le görüştü
Başkan Erdoğan Merkel'le görüştü

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi temasları kapsamında, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile görüştü.

Zirvenin yapıldığı Nuvola Kongre Merkezi'ndeki basına kapalı görüşme 30 dakika sürdü.

Görüşmede, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da hazır bulundu.

Almanya tarafında ise Başbakan Merkel'in görüşmeye davet ettiği, Almanya'da yeni koalisyon hükümetini kurmak için müzakerelerini sürdüren Olaf Scholz da yer aldı.

ERDOĞAN AB KONSEYİ BAŞKANI İLE DE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi kapsamında geldiği İtalya’nın başkenti Roma’da Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Charles Michel ile de görüştü.

Gerilim sonrası kritik zirve: Bir araya geldiler!Gerilim sonrası kritik zirve: Bir araya geldiler!

Biden-Erdoğan görüşmesi uzadı: Aslı Aydıntaşbaş nasıl kıvıracağını şaşırdı!Biden-Erdoğan görüşmesi uzadı: Aslı Aydıntaşbaş nasıl kıvıracağını şaşırdı!

Washington'daki poster provokasyonu: Büyükelçi'den yalanlama!Washington'daki poster provokasyonu: Büyükelçi'den yalanlama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Macron ile görüştüCumhurbaşkanı Erdoğan Macron ile görüştü

KAYNAK : AA
YORUMLAR 1
  • İklimdeğişikliği 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Erdoğan dış politikada istişare kavramını en güzel örneğini vermektedir gerçi ecnebiler bu kavrama kendi tabirleri ile dialog diyorlar değilmi ?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR