Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına Bakan Soylu'dan yanıt geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "La Casa de Papel" dizisinin tanıtımı üzerinden seçim göndermesinde bulunan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sosyal medya hesabından cevap verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.11.2021 23:51 GÜNCELLEME 03.11.2021 23:57 GÜNCEL
Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına Bakan Soylu'dan yanıt geldi
Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına Bakan Soylu'dan yanıt geldi

CHP lideri Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabında, Netflix dizisi La Casa De Papel'in final bölümlerinin tanıtım tweetini alıntılayarak bir mesaj paylaştı.

"SEÇİMDEN KAÇIYOR MAALESEF"

Kılıçdaroğlu, 3 Aralık'ta 5 bölüm ile final yapacak dünyaca ünlü dizinin "Bir soygun bitiyor. Ve bir devir kapanıyor" tanıtımını alıntılayarak, "Evet doğru ama seçimden kaçıyor maalesef" dedi.

SOYLU'DAN YANIT: 2023'TE EVİNDE BOL BOL DİZİ İZLERSİN

Kısa sürede sosyal medyada gündem olan Kılıçdaroğlu'nun sözlerine yanıt, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan geldi. Soylu, kendi hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Merak etme KK, daha önce 10 defa olduğu gibi 2023'te de, boyunun ölçüsünü aldığında, evinde bol bol dizi izlersin"

YORUMLAR 1
  • hoca nasrettin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu KK'nın hiç akıllı bir akıl hocası olmayacak mı? Balık hafızalı bu akıl danışmanları çok çabuk unutuyor. RTE bu gün karar alır yarın seçime gider, KK'nın ilk sözü "seçim mitingi yapmamıza müsaade edilmedi" demek olur. Bozuk plak gibi hep erken seçim diyor. Hani ne hazırlığın var? Daha önce 10 defa seçime gittin ve kaybettin. Bu millete yalanla dolanla 10 seçim masrafını yükledin. Madem değişen bir şey olmayacak niye zırt pırt seçime gidiliyor ki? Senin hayallerin için bu israf niye? Asıl soyguncu sensin milletin zamanını, umutlarını, parasını çalıyorsun. Sende biliyorsun bu ülkeye başkan olamayacaksın, olmakta istemiyorsun.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR