Çankırı Valiliği'nden Eldivan Belediyesi'nde çekilen görüntülerle ilgili açıklama

Çankırı Valiliği, Eldivan Belediye Başkanı Mustafa Lafcı’nın makam odasında çekilen görüntülerle ilgili İçişleri Bakanlığı tarafından soruşturma başlatıldığını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 08.11.2021 22:05 GÜNCELLEME 08.11.2021 22:05 GÜNCEL
Çankırı Valiliği'nden Eldivan Belediyesi'nde çekilen görüntülerle ilgili açıklama
Çankırı Valiliği'nden Eldivan Belediyesi'nde çekilen görüntülerle ilgili açıklama

Sosyal medyadan yayınlanan cep telefonu görüntüleriyle, Çankırı’da Eldivan Belediye Başkanı Mustafa Lafcı’nın makam odasında düzenlenen toplantıda bir vatandaş ve ailesinin ilçeden kovulduğu iddia edildi.

Olayla ilgili Çankırı Valiliği’nden yapılan açıklamada, yayınlanan görüntü ve haberlerle ilgili İçişleri Bakanlığı tarafından soruşturma başlatıldığı duyuruldu.

Çankırı Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Bazı basın ve yayın organları ile sosyal medya üzerinden ilimiz Eldivan ilçe Belediye Başkanının bir vatandaşı ilçeden kovduğuyla ilgili yayınlanan video görüntüsü ve haberler hakkında İçişleri Bakanlığımızca araştırma/inceleme başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 5
  • Arkut 2 yıl önce Şikayet Et
    O yörenin kanaat önderleri bir karara varmış, bu karı kocanın ne yaptığı araştırılmalıdır... kimse kendi yöresinde ahlaksız insanların yaşamasını istemez.. Normal adalet sistemi böyle konularda malesef pek bir işe yaramıyor..
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    İncelenecek birşey yok. Muhtemelen yüzkızartıcı bir suç var ortada. Kendi aralarında karar vermişler. Adam da olaya aşırı itiraz etmiyor. Sanki herşeyin farkında gibi.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Kırkdokuzelli, öncelikle konu belli değil belki günahını alıyorsunuz, geniş ve rahat derken nereli olduğumu ne bildin bilemiyorum. Yaren marem bilmem de, hukuk derki aksi ispatlanana kadar herkes masumdur. Paralel devlet ve mahkeme mi kuruyoruz, kendi cezalarımızı kendimiz mi kesiyoruz kabile mi burası?
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 2 yıl önce Şikayet Et
    Misafir sen geniş ve rahat olabilirsin orası izmir değil iç anadolu gelenek göreneklerin devam ettiği yaren beldeleri eline,beline,diline hakim ol der yaren geleneği
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Yüz kızartıcı veya değil, ona mı düşmüş? Hakim değil savcı değil. Aşiretmisiniz kafanıza göre karar alıp ceza kesip gönderiyorsunuz. İtiraz edemiyorsa bir de üzerine şantaja girer. Suçlu olması önemli değil, herkes kendi işini yapsın.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR