Son Dakika... "e-Duruşma" uygulaması bugün itibarıyla 81 ilde başladı

Son Dakika haberi... 2021-2022 Adli Yılında reform hareketlerine bir yenisi daha eklendi. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "e-Duruşma"nın bugün itibarıyla 81 ilde uygulanmaya başladığını bildirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.11.2021 11:14 GÜNCELLEME 09.11.2021 20:31 GÜNCEL
Son Dakika... "e-Duruşma" uygulaması bugün itibarıyla 81 ilde başladı
Son Dakika... "e-Duruşma" uygulaması bugün itibarıyla 81 ilde başladı

Bakan Gül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Duruşmalara sesli ve görüntülü katılmayı sağlayan 'e-Duruşma' bugün itibariyle 81 ilimizde uygulanmaya başladı. Bakanlık mühendislerimizce geliştirilen sistem sayesinde avukatlarımız 1400 hukuk mahkemesine bağlanabiliyor. Avukatlarımıza, vatandaşlarımıza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Felanca 2 yıl önce Şikayet Et
    bir de kişi hak ve özgürlüklerini kısıtlamanızı bekliyoruz. Özellikle apartman hayatı ile ilgili kısım. Apartmanlarda problem çıkaran sorunlu kafası kırık tiplerin kolay bir şekilde tahliyesini gerçekleştirmek gerekir.
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 2 yıl önce Şikayet Et
    türkiyede nıormal davaların 5 katı manevi davalar var adamın evrakı olmadığı için mahkemeye veremiyor.örneğin adam ortağının hakkını vermeden men etmiş halbuki ortaklık süresinde karların yarısını vermesi lazımdı kafasına göre ortaklıktan çıkartıyor.adam akrabasında çalışmış sigorta yapmamış tazminat vermemiş borç para vermiş alamamış veya geç vermiş zararını karşılamıyorlar.
    Cevapla
  • YUNUS 2 yıl önce Şikayet Et
    Basit bir davamız var.10 yıldır sürüyor.bugün git yarın gel.hakim değişti seneye gel.yazık yazık.
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakan siz onu bunu gecin asıl mesele asıl vatandaşın gözünde yargıyı bitiren kesinlikle suc dosyaları kabariıklar da dahil verilen komik ve az cezalardır. Siz buna odaklansanız biraz keşke. Nerde bi sosyopat, psikopat tip var dışarda.
    Cevapla
  • poyrazi 2 yıl önce Şikayet Et
    ne yani adalet mi tecelli edecek dava süreleri mi kısalacak mağduriyetler mi giderilecek sırf adliye binalarında kalabalığı azaltmaktan başka bir işe yaramayacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR