Resimli en güzel 10 Kasım mesajları | Atatürk'ü anmak için paylaşabileceğiniz en özel sözler...

Cumhuriyetin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 83. yılında anacağız. 10 Kasım 1938 tarihinde saat 9'u 5 geçe ebediyete göçen Atatürk her yıl olduğu gibi bu yıl da yad edilecek. Gazi Mustafa Kemal'i anmak isteyen birçok vatandaş paylaşılacak güzel sözleri arıyor. Atatürk'ü anmak isteyenler için işte resimli en güzel 10 Kasım mesajları!

ABONE OL
GİRİŞ 10.11.2021 09:01 GÜNCELLEME 10.11.2021 09:04 GÜNCEL
Resimli en güzel 10 Kasım mesajları | Atatürk'ü anmak için paylaşabileceğiniz en özel sözler...
Resimli en güzel 10 Kasım mesajları | Atatürk'ü anmak için paylaşabileceğiniz en özel sözler...

Gazi Mustafa Kemal vefatının 83. yılında kabri başında, Anıtkabir'de anılacak. Cumhuriyetin kurucusu olan Atatürk yıllar önce, 10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan ayrıldı. Çarşamba günü Saat 9'u 5 geçe tüm Türkiye Gazi Mustafa Kemal için saygı duruşunda bulunacak. Vatandaşlar birbiriyle paylaşacağı Atatürk sözleri arıyor. Birçok kişi bu özel günde Atatürk'ü anmak için paylaşabileceği en güzel sözleri arıyor. İşte Ebedi Baş Komutan ile ilgili resimli en güzel 10 Kasım mesajları...

Hiç bilinmeyen 10 Kasım şiirleri | 2 kıtalık ve 3 kıtalık 10 Kasım şiirleri nelerdir?Hiç bilinmeyen 10 Kasım şiirleri | 2 kıtalık ve 3 kıtalık 10 Kasım şiirleri nelerdir?



Türk milletinin büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 83. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum.

"Kasımda aşk başkadır çünkü bize ölümsüz bir aşkı hatırlatır. 10 Kasım 193∞."

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vatanı ve milleti adına yaptığı büyük işler için şükranla anıyor, manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum. Ruhu şad olsun.

83 yıldır gözümüz yaşlı. Türk milleti 83. kez başın bir kere daha sağ olsun.

"Adını Türk tarihine altın harflerle yazdıran büyük şahsiyet sen Türk milletinin kalbinde ebedi yaşayacaksın."

 

Resimli En Güzel 10 Kasım Mesajları

Rüzgâr ağırdan eser, her 10 Kasım sabahı, her bir yere savurur, sararmış yaprakları. Hüzünlenir milletim, her 10 Kasım sabahı, çiçeklerle donanır, Anıtkabir yolları.

Büyük Atatürk! tarih seni bağımsızlığın baş mimarı olarak yazmakta, bütün uluslar senin manevi şahsiyetin önünde saygıyla eğilmektedir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü; ebediyete intikalinin 83’üncü yıldönümünde, içeriden ve dışarıdan ülkemize yönelik türlü entrikaların sergilenmekte olduğu çok zor bir dönemde anıyoruz.

"Türk Milletinin her bir ferdi Atatürk'ün getirdiği ilke ve devrimlerin gönüllü ve azimli birer koruyucusu olmaktan büyük bir onur duymaktadır."



Dünya, bu savaş ve barış kahramanı büyük adamın ölümü ile yoksul düşmüştür.

Atatürk'ün büyük eseri, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, sonsuza kadar bağımsız ve özgür yaşayacaktır.

Atatürk, dünyanın çok nadir yetiştirdiği dâhilerdendir. O, bütün bir tarihin seyrini değiştirmiştir. Ruhun şad olsun.

"Ulusumuzun güvenine layık olacak bir şekilde millet adına çalışmalarımıza bütün gücümüzle devam edeceğimize manevi huzurunda söz veriyoruz."

Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu 10 Kasım'da da Atatürk'e olan bağlılığımızı ve sevgimizi ortak düşünce ve duygularla bir kez daha dile getiriyor, büyük önderimizi özlemle anıyoruz.



"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

"Türk milletinin eşsiz evladı Atatürk! Sen ebedi istirahatgâhında rahat uyu. "En büyük eserim." dediğin Türkiye Cumhuriyeti bizlere emanettir. Türk Milleti."

Bir ülkenin onur ve haysiyetini koruyarak, çağdaş ve örnek bir cumhuriyet haline getirilebileceğini bütün dünyaya gösteren ve bunu tarihe altın harflerle yazdıran büyük Atatürk! Sen milletinin gönlünde ebedi yaşayacaksın.

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."

"10 Kasım sabahı 09.05 bütün sirenler çaldı, bütün gözyaşları aktı, bütün herkes hazırda, sen hiç unutulmazsın çünkü sen Atatürk'sün…"

Unutturamaz seni hiç kimse unutulsak da biz. Her yerde sen her şeyde sen bilmem ki nasıl söylesem. Atam rahat uyu. Emanetini çiğnetmeyiz. Her birimiz Mustafa Kemal'in askerleriyiz.

Atatürk'ü Anmak İçin Paylaşabileceğiniz En Güzel Sözler!

"Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için, en hakiki mürşit bilimdir, fendir."

"Bir milleti, uçurumun kenarından sarsılmaz azmiyle kurtaran, kuvvetlendiren, yükselten yöneticiler arasında Atatürk, en birincisidir."

Boğazımızda kocaman bir düğüm olur her On Kasım'da. Geçen her yıl seni daha da çok aratır oldu. Sen bize bu cennet vatanı bıraktın Allah da seni cennet yurtlarında barındırsın.

"Çağımızda hiçbir isim Atatürk'ün adı kadar büyük saygı yaratmamıştır."



Atatürk, tarihte teşkilatçı bir dahi, bir milletin harikalar yaratan yöneticisi ve memleketinin kurtarıcısı olarak kalacaktır.

"Sen yalnızca Türk milletinin değil dünya üzerindeki ezilmiş milletlerinde önderi oldun. Çünkü onlar, seni örnek alarak bağımsızlıklarını kazandılar."

Mustafa Kemal; bir millet, bütün vasıtalarından mahrum edilse dahi, kendini kurtaracak vasıtaları yaratabileceğini ispat eden adamdır.

"Atatürk gibi insanlar bir nesil için doğmadıkları gibi belli bir devre için de doğmazlar. Onlar önderlikleriyle yüzyıllarca milletlerin tarihinde hüküm sürecek insanlardır."

Ufukta bir ışık belirdi 10 Kasım sabahında , güneş doğmuyor , hava kararık sokaklar ıssız … Cumhuriyet ağlıyor!



"Atatürk, Türk Milleti'nin ruhunda Türk bayrağı gibi dalgalanan bir baştı."

Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti; demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olma özelliğini hiçbir zaman yitirmeyecektir.

"10 Kasım 1938'den bugüne seni her zamankinden daha çok özlüyor ve daha iyi anlıyoruz. Ruhun şad olsun."

Atatürk'ün başardığı işler mucize ve harika kabilindedir. Birkaç yıl içinde memleketinde yaptığı inkılâplar, birkaç yüzyılda gerçekleştirilmeyecek işlerdir.



Kurmuş olduğun demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ni ebediyete kadar yaşatacağımızı, ilke ve devrimlerinin yılmaz koruyucuları olacağımızı bir kez ifade eder, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyeye getireceğimize manevi huzurunda söz veririz.

"Yalnızca yurtta değil, dünyada da barış diyen Büyük Önder Atatürk, tüm dünyanın takdir ettiği büyük bir devlet adamıdır."

"Atatürk, şahsiyet ve yeteneğin dev gibi bir simgesi idi, o, yirminci yüzyılın en görkemli olayını yaratan adamdı."

"Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve yeniliklerin sahibi olan Atatürk, fikirleri ile her zaman yaşayacak ve yaşatılacaktır."

"Atatürk, tarihte, memleketinin en büyük adamlarından biri olarak kalacaktır."

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • suphi 2 yıl önce Şikayet Et
    yaşasın kuran yaşasın hz muhammed a.s ve onun güzel ahlakı
    Cevapla
  • Murtaza 2 yıl önce Şikayet Et
    Topragi bol olsun
    Cevapla
  • Adı Z 2 yıl önce Şikayet Et
    La ilahe illallah Muhammedur rasulullah
    Cevapla
  • birol 2 yıl önce Şikayet Et
    la ilahe illallah
    Cevapla
  • Yayinla 2 yıl önce Şikayet Et
    Ezani Muhammediyeyi 18 sene Türkçe okutanlari ,Elbette unutmadı ve unutmayacak bu Aziz Türk Milleti
    Cevapla
  • Lelya 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten Çok Manidar bir yorum. Türm Müslpmanlar adına Teşekkür ediyorum, Allah seni cennetiyle mükafaatlandirsin inşaAllah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR