Son dakika: 10 Kasım koronavirüs tablosu açıklandı! Bakan Koca'dan önemli açıklama

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 10 Kasım koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.11.2021 20:08 GÜNCELLEME 10.11.2021 21:02 GÜNCEL
Son dakika: 10 Kasım koronavirüs tablosu açıklandı! Bakan Koca'dan önemli açıklama
Son dakika: 10 Kasım koronavirüs tablosu açıklandı! Bakan Koca'dan önemli açıklama

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 10 Kasım koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

Türkiye'de son 24 saatte 358 bin 251 test yapıldı, 27 bin 259'u pozitif çıktı, 203 kişi hayatını kaybetti, 27 bin 153 kişi ise iyileşti.

"DÜŞÜNÜLENDEN BÜYÜK SONUÇLARA YOL AÇACAK"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı: 

Aşı olmak, yeni dozları gününde yaptırmak, salgın tedbirlerine uymak düşünülenden büyük sonuçlara yol açacaktır. Çünkü Covid-19 aşısı ve tedbirler bizleri koruma altına almakla kalmaz: virüsün yayılma, yaşama alanını daraltır. Yüksek aşı oranı ve tedbir virüsün gücünü kırar.

YORUMLAR 49 TÜMÜ
  • sezayi 2 yıl önce Şikayet Et
    eskiden ilaç yoktu narkoz yoktu canlı canlı ameliyatlar yapılırdı.aşı nerdeee?şimdi hepsi var karşıtlık diz boyu .bu millete hizmet yaramıyor.kimin takipçisisin.aklınla aklı selim olanların mı yoksa aklı ile dayanağı olmayan alakasız paranoyakların medya takip edenlerin mi.antalya-izmir -muğla aydın gibi illerimiz mis gibi aşılarını oldular deniz ürünlerini yiyerek kış geçiriyorlar.aklınızı başınıza alın efendiler.
    Cevapla
  • ARTIK YETER! 2 yıl önce Şikayet Et
    BİZ KORKMUYORUZ, kendi aklımızla araştırıp sorgulayıp karar veriyoruz. Siz ise kendi aklınızı kullanmadan, konuyu araştırmadan, her iki görüşü de dinleyip kıyaslamadan ve olup bitenleri sorgulamadan, sadece birilerine iman edercesine güvenip onların size sunduklarına inanıyor ve canınızı onlara emanet ediyorsunuz. SİZ KORKU İÇİNDE sürü psikolojisi ile çoğunluk ne yaparsa onu yapıyorsunuz. Umarım bu işin sonunda 'İnandığımız kişiler bizi kandırmış.' demezsiniz. Çünkü bu işin GERİ DÖNÜŞÜ YOK! Bu güne kadar yaşadıklarım bana Allah’tan başka hiç kimseye iman edercesine inanmamayı ve beni kurtarmalarını beklememeyi öğretti. Kime güvenip sırtımı döndüysem onun ihanetini yaşadım. ARTIK YETER!
    Cevapla
  • sezayi 2 yıl önce Şikayet Et
    devlet seni zorla aşı yapmıyor.aslında azınlık oldu aşı karşıtları.aşı olanları aşısızlar tehdit ediyor.devlet bunu gözden geçirmeli.ALLAH güveniyoruz amenna amenna.aşı olmayarak güven nasıl.güveniyorsun eylemin nasıl.açıklayın bizde kullanalım.diğer sağlık problemlerinde dr.gidiyoruz.çelişki değilmi.yeni aşı diyeceksin mrna.o zaman eski aşı sinovac-türkovac var bunu kullan tedbir makamı olarak.rab tedbir almayı emrediyor insan iradesi ile vesselam.
    Cevapla
  • Düşün Biraz 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimsenin seni tehdit ettiği yok. Senin için en büyük tehdit yine sensin, çünkü aklınla değil korkularınla hareket ediyorsun, aklını kullanmıyorsun. Akıllı olduğuna inandıklarının aklına güveniyorsun. Hatırla! seni ikna ederek değil, ölümle korkutarak bu noktaya getirdiler. Seni korkutan aşısızlar değil, virüsü üretip üzerine salıp ölümle korkutarak grafen oksit sıvısına razı edenlerdir. Sen daha dostunu düşmanını ayıramıyorsun, üzüldüm senin için.
    Cevapla
  • ARTIK UYANDIK 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerisi boş ve yalan. Bu güne kadar her kime inandık ve güvendiysek onun ihanetini gördük, her kimden yardım beklediysek hayal kırıklığına uğratıldık ve ondan zarar gördük. ARTIK UYANDIK. Sadece Allah'a güvenir ve sadece Allah'tan yardım bekleriz.
    Cevapla
  • Ali Abi 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı yokken böyle değildi. Hâlâ anlamadınızmı?
    Cevapla
  • Vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Düşünülenden daha büyük sonuçlara yol açacağını zaten herkes biliyor mrna sonuçta ne olacağını biliyoruz sayın bakan 3 5 yıla bu sonuçları görmeye başlarız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR