Saldırı hazırlığındaki teröristlere darbe!

MSB: Kahraman Komandolarımız, Barış Pınarı bölgesinde iki, Zeytin Dalı bölgesinde bir ve Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde bir olmak üzere saldırı hazırlığındaki 4 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.11.2021 15:56 GÜNCELLEME 20.11.2021 17:33 GÜNCEL
Saldırı hazırlığındaki teröristlere darbe!
Saldırı hazırlığındaki teröristlere darbe!

Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgeleri ile Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde 4 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamada, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların kararlılıkla sürdüğü belirtilerek, "Kahraman komandolarımız, Barış Pınarı bölgesinde 2, Zeytin Dalı bölgesinde 1 ve Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde 1 olmak üzere saldırı hazırlığındaki 4 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi." denildi.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 4
  • Bolu komando 2 yıl önce Şikayet Et
    11 . Ay görev yaptık surıyede 150.000 ypg pkk var arkadında sam amca mösyö ve alman ıstıhbaratı . Bılgınıze tam buyuk operasyon zor. Allah korusun yunan bır sacmalık yaptı. Tum komando bırlıklerı doguda . Askerı ve teknık konudan zorluk cekerız. Izındeyım göreve 1. Aralık ıtıbarıyla devam
    Cevapla
  • Bayram 2 yıl önce Şikayet Et
    Ateşleri bol olsun keferelerin.ellerine sağlık askerlerimizin.
    Cevapla
  • dattiri tittiri 2 yıl önce Şikayet Et
    kılıçtaroğlu ve chp demiştiki PKKYPG vatanlarını savunuyorlar. yazık mi değil mi şimdi. chp ye taziyelerimi iletirim.. başın sağolsun kılıçtaroğlu..
    Cevapla
  • öneri 2 yıl önce Şikayet Et
    MİT musul ve kerkükün içindeki pkklılara operasyon yapmalı.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR