Son dakika: Haberi alan oraya koştu! Şanlıurfa'da ortalık savaş alanına döndü

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde bir çocuğun öldüğü kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü. Vatandaşlar, bölgede sürekli kaza olduğunu öne sürerek, lastik yakıp yolu saatlerce trafiğe kapattı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.11.2021 07:49 GÜNCELLEME 22.11.2021 15:29 GÜNCEL
Son dakika: Haberi alan oraya koştu! Şanlıurfa'da ortalık savaş alanına döndü
Son dakika: Haberi alan oraya koştu! Şanlıurfa'da ortalık savaş alanına döndü

Edinilen bilgiye göre olay, Akçakale ilçesine bağlı Adnan Menderes Mahallesi'nde meydana geldi. Jandarma karakolundan başlayarak gümrük kapısına kadar devam Necmettin Erbakan Caddesi üzerinde karşıya geçmeye çalışan yabancı uyruklu Mecit Muhammed'e (8) plakası ve sürücüsü belirlenemeyen otomobil çarptı.

Kaza sonrası olay yerine giden 112 Acil Servis ekipleri, yaralı çocuğu Akçakale Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan Muhammed, müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ÖLÜM HABERİ İLE BİRLİKTE ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Muhammed'in ölüm haberini duyan mahalleli, bölgede sürekli ölümlü ve yaralanmalı kazaların yaşadığını öne sürerek, lastik yakıp yolu saatlerce trafiğe kapattı. Polis ekipleri, bölgede güvenlik önlemi aldı.

Mahalleli ile bir yapılan görüşmenin ardından, itfaiye ekiplerince ateş söndürüldü. Yol, tekrar trafiğe açıldı.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. 

YORUMLAR 37 TÜMÜ
  • Hans 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence hepsi ama hepsi sil baştan olması sapsart, şoför şoför değil,yaya yaya değil, Çocuk çocuk değil,trafik trafik değil, polis polis değil, eeee yapacak bir şey yok, ana okulundan başlayın ama problem ana okulundakilere kim öğretecek...?
    Cevapla
  • gurbetci 66 2 yıl önce Şikayet Et
    kurallara uymayin sonrada hep kaza oluyo deyin yatacak yeriniz yok.
    Cevapla
  • urfalı halo 2 yıl önce Şikayet Et
    yol konusunda çok yere yatırım yapılsada yıllardır ankara protokol yolundaki geçitler halledilmiyor keşke ankarada istanbulun bir ilçesi olsaydı diyorm bazen o zaman yapardılar
    Cevapla
  • memo can 2 yıl önce Şikayet Et
    ya ne imansiz millet. isyan etmeyin Allah karsi.kazadan ölen kaderine gidendir.tipki illa yüzecem deyip göle gidip bogulan. ortalik yakmayin Allaha tevekül edin Allaha dua edin. kaza herzaman olacak.Baskaniza sikayet edin yollari teftis etsinler. ama yine de ölüme karsi garanti mi var? varsa bana verin.
    Cevapla
  • Akçaabatlıselcuk 2 yıl önce Şikayet Et
    Lastik ateşe vereceğine Herkes birbirini eğitsin TRAFİK VE YAYA KURAL a uymayinca Kazalar oluşuyor ,trafiği kapatınca DEĞİL. Adam kırmızıda geçiyor ,tren yolu kapalı geçiyor ,hız sınırını aşıyor CEZADA uygulanıyor yine yapan,uymayan insan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR