TÜGVA'dan Kılıçdaroğlu'na tazminat davası

TÜGVA hakkında haksız saldırılardan bulunduğu ifade edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında tazminat davası açıldığı bildirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.11.2021 22:58 GÜNCELLEME 26.11.2021 23:00 GÜNCEL
TÜGVA'dan Kılıçdaroğlu'na tazminat davası
TÜGVA'dan Kılıçdaroğlu'na tazminat davası

TÜGVA'dan hukuka aykırı şekilde ele geçirilen verilerin tahrif edilerek sosyal medyada yayınlanmasıyla ilgili soruşturmada R. A.'nın tutuklanmasının ardından yazılı açıklamada bulundu.

"R.A.'DA ÜRETİLMİŞ, TAHRİF EDİLMİŞ DOSYALARIN OLDUĞU ORTAYA ÇIKMIŞTIR"

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından yapılan açıklamada; gözaltına alınan kişinin uzun bir süre vakıfta görev alan R.A. olduğu bildirildi.

Açıklamada; R.A.'nın kendi görev aldığı süre boyunca hiçbir zaman vakıf çalışma sisteminde olmayan sahte excel belgeleri ürettiği belirtilerek, "R.A. vakıf çalışma ortamında kendi ürettiği bu sahte belgeleri PKK ile ilişkili etki ajanlarına, FETÖ ile ilişkili ve terör suçu kapsamında ceza almış firari teröristlerle ve içlerinde siyasi kişilerin de bulunduğu 3. şahıslarla paylaşmıştır.." denildi.

Açıklamada; "Gözaltı sürecinde elde edilen kanıtlarda bu kişide 'TÜGVA' etiketi kullanarak onlarca disklik bir arşiv oluşturduğu bu dosyalar içinde çalınmış, üretilmiş, tahrif edilmiş dosyaların olduğu ortaya çıkmıştır" denildi.

"ORGANİZE SALDIRININ TÜM DETAYLARIYLA AÇIKLIĞA KAVUŞTURULMASI KONUSUNDA ADALETE GÜVENİMİZ TAM"

Açıklamada; "Tutuklanan kişiden ve elde edilen delillerden dolayı kumpasa ortak olan birileri fena telaş içine düşmüşlerdir, bu organize saldırının tüm detaylarıyla açıklığa kavuşturulması konusunda adalete güvenimiz tamdır. Soruşturma dosyasında gördüklerimiz nasıl büyük bir tezgahla sahtekarlıkla örgütlü bir kötülükle karşı karşıya olduğumuzu da bize göstermiştir. Vakfımıza yönelik organize ve örgütlü bir kumpas ile karşı karşıya kaldığımızı ve bunun hesabını hukuk önünde soracağımızı çok net şekilde ifade etmek isteriz. İlk günden beri dediğimiz gibi yalanlar kumpaslar değil hakikat kazanacaktır" denildi.

Açıklamada; TÜGVA hakkında haksız saldırılardan bulunduğu ifade edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında tazminat davası açıldığı bildirildi.

KAYNAK : Sabah
YORUMLAR 2
  • Kimsesiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainlerin işi bu...içeri sız sonra tahrip için kendini ifşa et...Allah'ın ipine sarılan hakikat yolcuları ye's e düşmeyin.
    Cevapla
  • C Halk P 2 yıl önce Şikayet Et
    Kamalin yatacak yeri yok bizim ülkemizde zaten oda Ana vatanı Ermenistan gömülmek ister
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR