İHH gönüllüleri kaza yaptı: 4 kişi hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Bursa’da TIR’a arkadan çarpan otomobilin sürücüsü İHH İnsani Yardım Vakfı personeli Muratcan Kaya (21) ile yanındaki 3 gönüllü hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 27.11.2021 16:26 GÜNCELLEME 27.11.2021 21:25 GÜNCEL
İHH gönüllüleri kaza yaptı: 4 kişi hayatını kaybetti
İHH gönüllüleri kaza yaptı: 4 kişi hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Kaza, saat 10.30 sıralarında İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Selçukgazi Viyadüğü yakınında meydana geldi. İstanbul’dan Bursa’ya bir programa katılmak için yola çıkan İHH İnsanı Yardım Vakfı personeli Muratcan Kaya yönetimindeki 34 AFG 020 plakalı otomobil, aynı yöne giden Mustafa Haldız (41) yönetimindeki 41 HZ 096 plakalı TIR’a arkadan çarptı.

TIR şoförünün ihbarı üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, sürücü Kaya ile yanındaki İHH gönüllüleri Yusuf Taha Göktaş (22), Kaan Talip Tığlı (25) ve Tarık Kesekçi’nin (26) yaşamını yitirdiği belirlendi.

BAYKAR'ın genç mühendislerinden olan Tarık Kesekçi'nin iki yıllık evli olduğu öğrenildi.

Ölen 4 kişinin cenazeleri, yapılan incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle trafiğin tek şeritten sağlandığı karayolunda ulaşım araçların kaldırılmasının ardından yeniden normale döndü.

İHH'DAN AÇIKLAMA

Acı kazanın ardından İHH İnsani Yardım Vakfı'nın sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.

HIZ KADRANI 150 KİLOMETREDE TAKILI KALDI

Bu arada, otomobilin hız kadranının 150 kilometrede takılı kaldığı görüldü.



Baykar mühendisi Tarık Kesekçi'nin 2016 yılında yaptığı paylaşım:

 

SELÇUK BAYRAKTAR: SENİ ÇOK ÖZLEYECEĞİM KARDEŞİM... 

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Teknofest Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Tarık Kesekçi'nin vefatı sonrası sosyal medyadan paylaşım yaptı. Bayraktar, "Vatan sana minnettardır. Seni çok özleyeceğim kardeşim" ifadelerini kullandı.

İSMAİL DEMİR'DEN TAZİYE MESAJI

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımladı.

Demir mesajında, ''Elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden mühendis kardeşimiz Tarık Kesekçi’ye Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Baykar ekibine başsağlığı diliyorum.Mekanı cennet olsun.'' ifadelerini kullandı.

TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil mesajında, ''Genç mühendis kardeşimiz Tarık Kesekçi'nin kıymetli ailesine Cenâb-ı Hak'tan sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Baykar ailesinin başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun.'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 186 TÜMÜ
  • Ülkücü03 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH (C.C.) Rahmet Etsin İnşaallah. Çok üzüldük lakin söyle bir trafik gerçeği var ; son model araba ile çok şeritli yollarda sağ şeritte düşük hızla seyredenler yüzünden malesef bir çok araç tipi sol şeridi sıklıkla kullanmak zorunda kalıyor bu benimde başına geldi nereye gidersen git akıcı trafik yok, ortada vebal var. Ailelerine Yüce ALLAH 'tan sabırlar dilerim.
    Cevapla
  • KIRIKHAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle önemli görevde bulunan mühendislerin bindiği araba nu olmamalı. Bu çocuklar kolay yetişmiyor HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN
    Cevapla
  • Dava 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir yol buldum öteye geçerek gözlerinden İşte yeni bir dünya peygamber sözlerinden Ölüm bize ne uzak bize ne yakın ölüm Ölümsüzlüğü tattık bize ne yapsın ölüm Erdem Beyazıt
    Cevapla
  • Muhammed 2 yıl önce Şikayet Et
    yaaa bu isler oyle 180le kamyon kamyonet sollamayacaksin ceza gelsede iptal ettiririz demeyeceksin bak omur iptal oldu
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşilan o ki Bayraktarin iHA larini savaş alaninda ònũne geçemeyenleer bunun yeeine yeni yòntem bulmuşlar Bayraktarin Mühendislerini ortadan kaldirarak nice ASELSAN mühendislerini bu şekilde kaldirdilar ,Bu olayda şüpheli Soru 3 şeritli yolda naail oluyorda bir araba tıra çok sũraatli çarpacak sanki intihar edercesine bile bile bunu yapacak Yoksa Tır aniden bilerek kasten durdu mu ?
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    170le en sagdan sollama yapiyor tenekeyle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR