Tarihi Tevrat'la birlikte, servet değerindeki kaliforniyum ele geçirildi

İstanbul'dan Tekirdağ'a uzanan operasyonla tarihi Tevrat, çeşitli objeler ile dünyanın en pahalı maddelerinden biri olan ve altın aramalarında da kullanılan kaliforniyum maddesi ele geçirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.11.2021 16:28 GÜNCELLEME 30.11.2021 16:48 GÜNCEL
Tarihi Tevrat'la birlikte, servet değerindeki kaliforniyum ele geçirildi
Tarihi Tevrat'la birlikte, servet değerindeki kaliforniyum ele geçirildi

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyonda tarihi Tevrat, çeşitli objelerle birlikte dünyanın en pahalı maddelerinden biri olan ve altın aramada da kullanılan kaliforniyum olduğu değerlendirilen kimyasal madde ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları çalışmada İstanbul'da yaşayan K.K., T.C., M.K. ve İ.Ö.'nün ellerinde bulunan tarihi eser ve kaliforniyum olduğu değerlendirilen kimyasal maddeyi Çerkezköy ilçesine getirerek, satacağını belirledi.  İstanbul'dan gelen şüphelilerin aracını takibe alan jandarma Çerkezköy ilçesinde durdurdu. Yapılan aramada tarihi olduğu değerlendirilen 1 Tevrat, çeşitli tarihi objeler ile kimyasal kaliforniyum maddesi ele geçirildi, araçtaki 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerle ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Alican 2 yıl önce Şikayet Et
    Sahte bunların hepside...
    Cevapla
  • vay be arkadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    küriyumun alfa parçacıkları yane helyum iyonları ile bombardımanı sonucu elde edilir ilkez 1950 de kaliforniye ünivesitesinde üretildiğinden bu adı almış.nükleer reaktörlerin başlatma ilk aşamada buna gerek duyuluyor.sanırım bu rusyadan çalınmış ya da nükleer santral olan bir yerden.olay çok iyi incelenmeli kaçakcılık gözüyle olaya bakılmamalı bu sonucda radyoaktiflikde içerir.bunu birini öldürmek içinde kullanabilirler..yada farklı bir bonba içinde olayı umarım kaçakcılık gözyle bakıp kapatmazlar.tevrat ve diğer eşyalar kaçakcılık süsü vermek için herhangi bir yakalanma anında.
    Cevapla
  • Reis C* 2 yıl önce Şikayet Et
    Yakın Gitsin sokakta Görsem teper geçerim... Bu kadar incil bulunması biraz da Manidar geldi bana bir oyun sergileniyor olabilir...
    Cevapla
  • Muhammed 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaliforniyumu da turşu şişelerine doldurmuşlar. Ahahahaaaa...:))))))
    Cevapla
  • HASAN-HÜSEYİN 2 yıl önce Şikayet Et
    Anadolu'da son 5-6 yılda cumhuriyet tarihinden daha fazla eski Tevrat ele geçirildi. Kanaatimce bunların tümü siyonist İsrail devletinin bilinçli projesi olan sahte Tevratlardır. Amaç yarın öbür gün -- Ha işte Anadolu topraklarında bu kadar tarihi Tevrat çıktı, çünkü Anadolu topraklarının bir kısmı bizlere vaad edilmiş yani Arz-ı Mevud topraklarıdır--- diye propaganda yapsınlar diye. Yemezleeeeeeeeer.
    Cevapla
  • vay be arkadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    andoluda tevrat çıkıyor demelerine gerek yok adamlar arzı mevdut dedikleri yer anadouludan başlır zaten yane fırat ve dicle ..bu iki sudan biri kıyamete kadar son ana kadar ateşe dçnüşmicek ve kurumuyacak yane tüm dünya da kuraklık olsa fırat ve nil kurumuyacak ..hadislerdeki fıratın altından altındağlar çıkar denmesi budur..adamlar bu yüzden fırat dicle arası istiyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR