Güvenlik güçlerine karşı gelen şahsı vuran polis memuru tutuklandı

Kadıköy'de "dur" ihtarına uymayarak kaçan şüphelinin yakalama işlemi sırasında güvenlik güçlerine mukavemette bulunan bir kişinin hayatını kaybetmesine ilişkin görevden uzaklaştırılan polis memuru tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.12.2021 00:10 GÜNCELLEME 02.12.2021 00:31 GÜNCEL
Güvenlik güçlerine karşı gelen şahsı vuran polis memuru tutuklandı
Güvenlik güçlerine karşı gelen şahsı vuran polis memuru tutuklandı

Konuyla ilgili olarak Cumhuriyet savcılığınca adli, İstanbul Valiliğince idari tahkikat başlatılarak görevden uzaklaştırılan polis memurunun tutuklanmasına karar verildi.

İstanbul Valiliğinden dün yapılan açıklamada, Göztepe Mahallesinde uygulama yapan ekiplerin "dur" ihtarına uymayan şüpheli bir aracı takibe aldığı aktarılmıştı.

Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'nde önü kesilerek durdurulan araçtakilerden E.Ç'nin yaya olarak kaçtığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verilmişti:

"Sürücü Ç.K. yakalama işlemi sırasında görevli personele mukavemette bulunmuş, o esnada polis memurunun elindeki silahın ateş alması sonucu vurularak olay yerinde hayatını kaybetmiştir. Firari şüpheli E.Ç. 15 paket uyuşturucu madde ile ekiplerimizce yakalanmıştır. Araçta yapılan aramada 2 fişek halinde uyuşturucu madde ve 1 telsiz ele geçirilmiştir. Konuyla ilgili olarak Cumhuriyet savcılığı tarafından adli, Valiliğimizce idari tahkikat başlatılarak ilgili polis memuru görevden uzaklaştırılmıştır."

KAYNAK : AA
YORUMLAR 168 TÜMÜ
  • alikin 2 yıl önce Şikayet Et
    polis aksesuar olsun diye mi silah taşıyor. Herkes kaçsın o zaman Polisimizin yanındayız
    Cevapla
  • Bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizde polisin yanındayız kardeşte bir suçluyu öldürme anlamına gelmez bende jandarmaydım bizde akşama kadar suçlu kovalayıp yakalayıp yargıya teslim ediyorduk bu demek digildir suçluyu vur burası amarika degil poliste olsan bir suç işlediysen cezanı çekeceksin kanunun kestigi parmak acımaz
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    bu polis memuru kardeşimizin tutukalanması için uğraşanlar araştırılsın kim bunlar sayın süleyman soylu bu iş size düşer polisimiz görev yapsın istiyorsanız bu çocuklara sahip çıkınız sizin kişiliğinize bu yakışır
    Cevapla
  • ttttt 2 yıl önce Şikayet Et
    Polise üzüldüm. Kararı vereni lanetledim.
    Cevapla
  • 06 06 2 yıl önce Şikayet Et
    Saçma bir karar, Polis nasıl görev yapacak. Sayın Soylu, sizi yıpratmak için alınan bilinçli bir karar olduğunu düşünüyorum.
    Cevapla
  • irfan 2 yıl önce Şikayet Et
    şimdi bu ne nasıl bir ülkede yaşıyoruz ben polis olsam dur derim durmazsa karışmam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR