Oğuzhan Asiltürk'ün isminin bir parka verilmesini CHP reddetti

AK Parti Çankaya Belediye Meclis Üyesi Murat Akca ve AK Parti Grubu tarafından Milli Görüş hareketinin önemli ismi Oğuzhan Asiltürk’ün isminin Çankaya'da bir parka verilmesi önerisi CHP’li Çankaya Meclis üyeleri tarafından reddedildi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.12.2021 17:03 GÜNCELLEME 02.12.2021 17:13 GÜNCEL
Oğuzhan Asiltürk'ün isminin bir parka verilmesini CHP reddetti
Oğuzhan Asiltürk'ün isminin bir parka verilmesini CHP reddetti

13 Eylül 2021 tarihinde vefat eden Oğuzhan Asiltürk Milli Görüş Hareketinin ve Saadet Partisinin yüksek istişare kurulu başkanıydı. Uzun yıllar İçişleri Bakanlığı yapan Oğuzhan Asiltürk Merhum Necmettin Erbakan Hoca’nın en yakın yol arkadaşıydı. 

Çankaya Belediye Meclisinde bir açıklama yapan AK Parti Çankaya Belediye Meclis Üyesi Murat Akca, “Oğuzhan Asiltürk İsminin bir parka verilmesine neden oy çokluğu i ile hayır dediniz. Konuyu bir dakika bile müzakere etmediniz. Çoğunluğumuz var biz istediğimizi yaparız mı diyorsunuz.” dedi. 

Konuyla ilgili Millet Haber Ajansına bir açıklama yapan Murat Akça “ CHP’nin ne kadar ideolojik bir parti olduğunu bir kez daha gördük. Muhafazakar bir isim olan Asiltürk ismine tahammül edemediler. Buradan Saadet Partili kardeşlerime sesleniyorum. Hani nerede ortaklık. Hani nerede anlayış. Hani nerede hoşgörü. Oğuzhan Asiltürk beyin adını CHP yönetimi bir parka bile vermedi. Bu bağnazlığı görün. Gerçekleri görün. Bu konuda çıkın iki satır açıklama yapın“ dedi.

YORUMLAR 32 TÜMÜ
  • Kürt Oğlu Kürt 1 yıl önce Şikayet Et
    ingiliz temelin kulakları çınlasın...
    Cevapla
  • ismailbey 1 yıl önce Şikayet Et
    aslı aslına nesli nesline çeker çekerken de eylemleri ve söylemleri ortaya çıkar chp her zamanki gibi gerçek yüzünü ifşa etmiştir mesaj alınmıştır... saadet partisi de molla oğluda mesajını almışmı önemli olan bu.......
    Cevapla
  • Hacı 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğrusu bu.. Kim kim durduyan kim ? Milli Görüş'e ne katmış ? Kim onu lider yapmış ?
    Cevapla
  • Zonguldaklı 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğrusunu yapmışlar. Gerçek Yüzlerini göstermişler. Temel Duymuştur herhalde.
    Cevapla
  • Fatih. 2 yıl önce Şikayet Et
    Temel amcaya duyurulur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR