Yapı Kredi mobil uygulaması neden çalışmıyor? Uygulama çöktü mü? Ne zaman düzelecek?

Türkiye'de milyonlarca müşterisi bulunan Yapı Kredi'de mobil uygulama arızası yaşanıyor. Daha önce diğer banka müşterilerinin de karşılaştığı bu durum internette gündem oldu. Peki, Yapı Kredi mobil uygulaması neden çalışmıyor? Çöktü mü? Kurumdan konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapıldı mı? Detaylar haberimizde...

ABONE OL
GİRİŞ 06.12.2021 12:27 GÜNCELLEME 06.12.2021 12:28 GÜNCEL
Yapı Kredi mobil uygulaması neden çalışmıyor? Uygulama çöktü mü? Ne zaman düzelecek?
Yapı Kredi mobil uygulaması neden çalışmıyor? Uygulama çöktü mü? Ne zaman düzelecek?

Türkiye'de milyonlarca aktif kullanıcısı bulunan Yapı Kredi, yeni güne yazılım sorunlarıyla başladı. Bankanın mobil uygulamasını kullanan müşteriler, uygulamaya giremeyince konu kısa sürede sosyal medyaya taşındı. Sosyal medyada binlerce kişi konuyu gündem haline getirirken, gözler Yapı Kredi'ye çevrildi. Öte yandan, uygulamada herhangi bir planlı bakım çalışmasının olmayışı da müşterileri endişelendirdi. 

Yapı Kredi mobil uygulaması çöktü mü?

Mobil uygulamayı kullanan binlerce kişinin erişim sorunu yaşaması üzerine uygulamanın çökmüş olabileceği iddiaları konuşulmaya başlandı. Nitekim, Yapı Kredi'nin gün içerisinde planladığı herhangi bir yazılım veya güncelleme takvimi yoktu. Müşterilerin endişelerinin artmasından sonra gözler Yapı Kredi'ye çevrildi. 

Yapı Kredi'den açıklama yapıldı mı?

Yapı Kredi'nin resmi internet adresinden veya sosyal medya hesaplarından mobil uygulamada yaşanan erişim sorununa ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı. Bunun yerine, gün içerisinde herhangi bir çalışmanın yapılmayacağı bilgisine yer verildi. 

Sorun çözüldü mü?

Sabah saat 10.00 sularında başlayan mobil erişim sorunu, 11.15 itibariyle çözüme kavuşturuldu. An itibariyle Yapı Kredi müşterileri banka hesaplarına girerken herhangi bir erişim sorunuyla karşılaşmıyor. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR