ABD Konsolosluğundan Adanalı Deniz'e tebrik mesajı

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Adana Konsolosluğu, NASA tarafından 2021 astronot aday programına seçilen Adana doğumlu Deniz Burnham (36) için tebrik mesajı yayımladı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.12.2021 19:24 GÜNCELLEME 09.12.2021 16:38 GÜNCEL
ABD Konsolosluğundan Adanalı Deniz'e tebrik mesajı
ABD Konsolosluğundan Adanalı Deniz'e tebrik mesajı

Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), ABD'li asker bir ailenin çocuğu olarak Adana'daki İncirlik Üssü'nde dünyaya gelen Deniz Burnham'ın, 2021 astronot aday sınıfına katılmaya hak kazandığını duyurdu.
 

Deniz Burnham kimdir? NASA Astronot adayı Deniz Burnham Adanalı mı Amerikan mı? Hayatı... Deniz Burnham kimdir? NASA Astronot adayı Deniz Burnham Adanalı mı Amerikan mı? Hayatı...


Kurumun resmi sitesinde yer alan bilgilere göre; Deniz Burnham, kapsamlı tıbbi kontroller ve çeşitli yetenek testlerini başarıyla tamamlayarak 12 bin kişi arasından seçilen 6 erkek ve 4 kadın adaydan biri olmayı başardı.

 

ADANA KONSOLOSLUĞU TEBRİK ETTİ

ABD Adana Konsolosluğu da Deniz Burnham'ı yayımladığı mesajla tebrik etti. Burnham hakkında bilgilere de yer verilen mesajda, şu ifadeler kullanıldı:

"Burnham, 12.000 aday arasından programa seçilen 10 kişi arasında yer alıyor ve uzay görevlerinde çalışmadan önce iki yıllık eğitim alacak. Burnham ABD donanmasında teğmen olarak İhtiyat Teşkilatı’nda görev yapıyor. Kimya ve makine mühendisliği alanlarında üniversite derecesi almıştır ve Kanada, Teksas ve Alaska dahil olmak üzere Kuzey Amerika’da enerji endüstrisinde deneyimli bir liderdir."

 

YORUMLAR 27 TÜMÜ
  • Ertuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Burnham Yahudi bir isimdir. Türk falanda değildir.
    Cevapla
  • bim 2 yıl önce Şikayet Et
    Batililar bir türkü tebrik ediyorsa bu iste bir vardir diye istemsizce düsünrüm
    Cevapla
  • uyaniş 2 yıl önce Şikayet Et
    Türk değil ki
    Cevapla
  • ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben de sanmıştım ki bir TÜRK uzaya gidiyor, biz de yedik corc
    Cevapla
  • hıghlander 2 yıl önce Şikayet Et
    Deniz Burnham! emergency position da ;asla acele-hızlı olmak başka,aceleci olmak başka şey-etme,önce gör,sonra görerek hızlıca ama yine görerek yap, ve harekete geçmeden önce-zaman yeterli ise- 1 saniye sakince düşün(Astronot Murpy yasaları)...gözlerini kapat ve bu 3 ilke ile bütünleştiğini düşün , unutma.
    Cevapla
  • hkn 2 yıl önce Şikayet Et
    günese ates eden adanalinin günesde hasar tespit calismasi yapicak bi adanali.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR