Kırgız turistin 110 bin lirasını çalan Alman turist yakalandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde tatil için geldiği otelde Kırgız uyruklu turistin içinde döviz ve Türk parasından oluşan yaklaşık 110 bin lirası bulunan çantasını alıp kaçan Alman uyruklu turist tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.12.2021 14:46 GÜNCELLEME 12.12.2021 14:46 GÜNCEL
Kırgız turistin 110 bin lirasını çalan Alman turist yakalandı
Kırgız turistin 110 bin lirasını çalan Alman turist yakalandı

Manavgat Sorgun Mahallesi Titreyengöl turizm bölgesinde faaliyet gösteren bir otelde konaklayan Kırgızistan uyruklu C.A. isimli şahıs, içerisinde 7 bin 700 dolar, 5 bin 210 TL, bin 250 Kırgız Somu ve pasaportu bulunan çantasını lobi bara bırakarak lavaboya gittiği sırada çantasının çalındığını belirterek otel yetkililerine müracaatta bulundu. Otel yetkililerinin ihbarı üzerine otele gelen Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Karakolu ve Jandarmanın Dedektifleri JASAT ekipleri yapılan güvenlik kamerası incelemeleri ve tur şirketinden yapılan araştırmalar neticesinde olayın failinin Almanya vatandaşı M.D. isimli şahıs olduğunu belirledi.


M.D.’nin rezervasyonu olmasına rağmen otele giriş yapmadığını ve çantayı aldıktan sonra otelden ayrıldığını belirleyen jandarma ekipleri, M.D.'yi Alanya ilçesi Güzelyalı Caddesi'nde konakladığı bir otelde yakaladı. Şahsın üzerinde çaldığı çantada bulunan 7 bin 700 dolar, 5 bin 210 TL, bin 250 Kırgız Somu ile 1 gram esrar ve 1 gram kokain maddeleri ele geçirildi.



Ele geçirilen paralar jandarma tarafından Kırgızistan uyruklu C.A.’ya teslim edilirken, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak Manavgat'a getirilen M.D. isimli Alman vatandaşı hakkında uyuşturucu bulundurmak ve kullanmaktan işlem yapıldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Alman uyruklu turist, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK : İHA, DHA
YORUMLAR 5
  • Mert 2 yıl önce Şikayet Et
    Paraları böyle dizip teşhir etmenin anlamı ne?? Alman turiste bakın bayağı kararmış
    Cevapla
  • Han 2 yıl önce Şikayet Et
    Yol geçen hanı oldu ülkemiz
    Cevapla
  • musa 02 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam köpeği ısırmış sözünü hatırlattı bana bu haber
    Cevapla
  • A. Gönültaş 2 yıl önce Şikayet Et
    türkiye ye yabancılar hep soymak için geliyor :) tahvil ihracı ile yabancı bankalara döviz cinsinden % 7 faiz oranıyla kredi kullanılıyor o bankalara değil vatandaşlara verin o oranda faiz biz devletimize TCMB ye döviz kredisi sağlayalım. gavura gitmesin paralar :)
    Cevapla
  • Şaka mı bu 2 yıl önce Şikayet Et
    Alman turist bu köylüğünden herhalde??
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR