Cüneyt Özdemir itiraf etti: Bunu beklemiyordum, Erdoğan hepimizi ters köşeye yatırdı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ekonomik tedbirlerle ilgili konuşan gazeteci Cüneyt Özdemir "Erdoğan her seferinde şapkadan bir şey çıkarıyor. Ben bunu beklemiyordum. Hepimizi ters köşeye yatırdı" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.12.2021 07:13 GÜNCELLEME 21.12.2021 10:33 GÜNCEL
Cüneyt Özdemir itiraf etti: Bunu beklemiyordum, Erdoğan hepimizi ters köşeye yatırdı...
Cüneyt Özdemir itiraf etti: Bunu beklemiyordum, Erdoğan hepimizi ters köşeye yatırdı...

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'TL mevduatına kur farkı' başta olmak üzere açıkladığı yeni finansal araçlar ve ekonomik tedbirlerle dolar ciddi bir düşüş yaşadı.

Son dakika haberi: TL'nin muhteşem dönüşü dünya basınında! Böyle gördüler...TL'nin muhteşem dönüşü dünya basınında! Böyle gördüler...

Vatandaşlar dolar bozdurmak için sistemleri kilitlerken, YouTube'daki kanalından yayın yapan gazeteci Cüneyt Özdemir, "Ben bunu beklemiyordum" dedi.

Özdemir, yayında, "Bu akşam çok şaşırdım. Erdoğan her seferinde şapkadan bir şey çıkarıyor. Ben bunu beklemiyordum. Hepimizi ters köşeye yatırdı." ifadelerini kullandı.

Kenan Taş da, Özdemir'e "Ben de beklemiyordum" yanıtını verdi.

YORUMLAR 175 TÜMÜ
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Reisin futbolcu geçmişi var. Tabi ki yatırırı.
    Cevapla
  • ZAZA DAYI 2 yıl önce Şikayet Et
    LEYLEĞİN ömrü lak,lakla geçer bunların laklaktan başka hiç bi hünerleri yokki tavuk yumurta yapar altın beklemeyin bunlardan arkadaşlar. VAROL REİSİ CUMHURUM
    Cevapla
  • Ercan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne şapkasından bahsediyorsun be adam, bu bir '' Harry Potter '' filmi değil...... Türkiye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu dünyanın en büyük siyasi Lider'lerinden birisidir...... anlayın bunu artık.
    Cevapla
  • Korkut 2 yıl önce Şikayet Et
    Reis, çıkın derse cikarim....
    Cevapla
  • Rahmi 2 yıl önce Şikayet Et
    Rahmi12 dakika önce eklendi. Devleti kur ile yıpratmak ve halkı panik halinde sürü piskolojisi ile haraket etirmek vatan hainliğidir.   Insanları Dollar almak için şartlandıran hainlerin yaptıkları yanlaına kâr mı kalacak?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR