Bildiri yayımlayan 103 emekli amiral hakkında yeni gelişme!

Haklarında ‘Anayasal düzene karşı suç işlemek için anlaşma’ suçundan iddianame hazırlanan 103 emekli amiral, 21 Mart’ta hakim karşısına çıkacak.

ABONE OL
GİRİŞ 23.12.2021 18:38 GÜNCELLEME 23.12.2021 20:28 GÜNCEL
Bildiri yayımlayan 103 emekli amiral hakkında yeni gelişme!
Bildiri yayımlayan 103 emekli amiral hakkında yeni gelişme!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bildiri yayınlayan 103 emekli amiral hakkındaki iddianameyi tamamlamış ve hazırlanan iddianame Ankara 20'nci Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilmişti. Emekli amirallerin hakim karşısına çıkacağı tarih de mahkeme tarafından belirlendi.

Haklarında ‘Anayasal düzene karşı suç işlemek için anlaşma’ suçundan 3 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası talep edilen 103 emekli amiralin yargılanmasına Ankara 20'nci Ağır Ceza Mahkemesince başlanacak. Daha önce mahkemeye gönderilen iddianamede seçilmiş hükümeti hedef aldıkları, muvazzaf askeri personel ile toplumun muhalif kesimlerini birlikte harekete geçirmek üzere anlaştıklarına dikkati çekilmiş ve bildirideki ‘Montrö’ ifadesinin de ‘araç’ olarak kullanıldığına işaret edilmişti.

YORUMLAR 33 TÜMÜ
  • Subhi 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçmişde mağdur olanların hepsinin görüşü alınsın sonra adalet uygulansın, maaşlarının kesilmesine tepki gösterenler mağdur olanlarınki hak değilmiydi, osmanın yorumuna hiddet görenlere, bu hainlerin kaç insanın ortadan kaybolduğu akibetlerinin bilinmediğinin kaçıncı derece hiddettir düşünebilirmisiniz? Anlıyorum tabiki ateş düştüğü yeri yakar, bu sanıkların yaktığı ocakları anladılarmı yoksa halen bu gün olsa aynısını yaparım diyor veya düşünüyorlarmı? Acıyı çekmeyen anlayamaz bekara karı boşamak çok kolay !!!!!!
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Hem bu devletten emekli maaşı alacaksınız hem de bu devlete ihanet edeceksiniz ben olsam fetö culara yapıldığı gibi rütbeleri sökülüp maaşları ellerinden alınmış olsa çok güzel olur diğerleri nede çok güzel ders olur
    Cevapla
  • Cafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Paşaların maaşlar iyi ayrıca oyaktanda ikinci maaş geliyor maddi bir sıktıları yok emekli olmalarına rağmen lojman ve orduevlerini çiftlik gibi kullanıyorlar ve boğaza karşı balık yeyip rakıyıda yudumluyorlar,sonrada rahatlıktan sapıtıp ülkeye ve hükumete ayar vermeye kalkıyorlar. 2 yıl ceza nedir simit çalan bunlardan fazla ceza alır.Paşalara yakışır birceza verilsin imkanlarıda ellerinden alısınki,arkalarından gelmek isteyenlere verilen ceza örnek olsun.
    Cevapla
  • Sacit 2 yıl önce Şikayet Et
    Atın içeriye en az 20 sene.Paşa paşa yatsınlar.
    Cevapla
  • Kilimci 2 yıl önce Şikayet Et
    Yargılamadaki maksat MASUMİYETİ ortaya çıkarmaktır. Geçmişte özellikle 28 şubat döneminde müslümanlar İRTİCAİ FAALİYET safsatalarıyla sorgusuz sualsiz yargılandı, işinden oldu, kamu hizmetlerinden yararlandırılmadı hatta EĞİTİMİ engellendi. Bizler müslüman olarak adaleti tesis etmek istiyorsak, hırsla değil, nefsani duygularla değil KURAN ve SÜNNET ile yönetmeliyiz.
    Cevapla
  • Kebır 2 yıl önce Şikayet Et
    Serdar yetış maaşlar sen deden köründen mı verılıyor bu ülke tüm vatandaşlarin ülkesıdir baban mırasi değıl
    Cevapla
  • Kabir 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR