Görüntüler İstanbul'da bir anaokulundan! İslam'a ve ecdada düşmanlığı böyle öğrettiler

İstanbul Maltepe'de bulunan özel bir anaokulunda miniklerin zihnine İslam düşmanlığının empoze edildiği, Osmanlı Devleti'nin kötülenerek ecdada nefretin aşılandığı görüntüler ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.12.2021 10:14 GÜNCELLEME 24.12.2021 10:30 GÜNCEL
Görüntüler İstanbul'da bir anaokulundan! İslam'a ve ecdada düşmanlığı böyle öğrettiler
Görüntüler İstanbul'da bir anaokulundan! İslam'a ve ecdada düşmanlığı böyle öğrettiler

SABAH'ın İhbar Hattı'na gelen görüntülerde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliği düzenlendiği ve bir oyun sahnelendiği görülüyor.

Ancak Osmanlı Devleti'ni karalayan, yanlış tarihi bilgiler verilen oyunda, Osmanlı ve padişahlar çocuklara kötüleniyor. Oyunun bir anında erkek rolündeki bir kadının arkasından dört çarşaflı kadın sahne alıyor. Bu sırada ise minik çocuklardan bazılarının korku içinde, "Annemi istiyorum" demeye başladığı duyuluyor. 2015'te CHP'den İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adayı olan Hikmet Dolun Binzinger'in sahibi olduğu iddia edilen anaokulundaki skandal etkinlik velilerin tepkisini çekti.

'MİSYONERLİK YUVASI'

Bir veli skandal olayla ilgili şu ifadeleri kullandı;

Tavsiye üzerine çocuğumu buraya kaydettirdim. Eşim bana bu görüntüleri gönderdi. İzleyince şoka girdim. Anaokulu değil, resmen misyonerlik okulu. Yapılan etkinlikte tarihi gerçekleri yanlış aktarıp padişahlara iftira atıyorlar. Görüntülerde Osmanlı'yı karalayan ise okulun sahibi Hikmet Dolun Binzinger'di.

3-4 yaşındaki bu çocuklara bu şekilde korku dolu, yalan yanlış, beyin yıkama formasyonuyla tarih anlatılması doğru mu? Görüntüleri gördükten sonra çocuğumla konuştum. Çocuğuma da, 'Çarşaf giyen insanlar nasıl insanlar?' diye sordum. Çocuğum 'Kötü insanlar' cevabını verdi. Avukatımla görüştüm, suç duyurusunda bulunacağım.

 

KAYNAK : SABAH - FATMA DAMLA KAYAYERLİ
YORUMLAR 249 TÜMÜ
  • mstf 2 yıl önce Şikayet Et
    Binzinger soyadı nereye ait ? araştırın gerçeği görün bakalım ...zavallı halkımız çok saf çokkkk merak edip kimse ingiliz generalin at arabasındaki beygirleri çıkarıp beygirlik yapan iç düşmanları hiç öğrenemedi daha
    Cevapla
  • Vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Avrupanin evladi namesrualari olan bu aşağılık zihniyetten ne beklenir... anladıkları dilden konuşmadığımız için bu haldeyiz
    Cevapla
  • Erdoğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kapatın gitsin.
    Cevapla
  • Gakgoş 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah ecdadımıza rahmet etsin,sizin gibi öğretmen bozuntularınıda kahretsin,yeter artık, dinimizden kitabımızdan ecdadımızdan çekin ellerinizi,Allah cezanızı azabınızı arttırsın,bu ülkenin ve milletin tek düşmanı sizin gibi laik geçinen dinsiz kitapsız ecdadsız allahsız kitapsız okumuş zır cahillerdir.
    Cevapla
  • Seri 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu milletin tarihi 100 yıl mıdır bıre okumuş cahil öğretmen ,sizin kadar atalarını tarihini kötüleyen başka öğretmen varmıdır dünyada, Osmanlı yı yıkan sizin gibi içi dışı bozuk Allah ve vatan düşmanı insanlar dı ,bi bitmediniz yaa.. Allahım toprak et bunları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR