Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bay Kemal şirazesini kaybetti

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı televizyon programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Partili Lütfü Türkkan ve HDP'ye sert sözlerle yüklendi. Erdoğan, "Bay Kemal şirazesini kaybetmiş" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.12.2021 23:06 GÜNCELLEME 25.12.2021 12:49 GÜNCEL
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bay Kemal şirazesini kaybetti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bay Kemal şirazesini kaybetti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Haber, ATV, A Para ve A News'in "Gündem Özel" ortak canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Erdoğan, sert sözlerle muhalefete yüklendi.

Başkan Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"BAY KEMAL ŞİRAZESİNİ KAYBETMİŞ"

Bir genel başkana bu el hareketi yakışır mı? Bu ruh halini sağlıklı bulmuyorum. Bay Kemal şirazesini kaybetmiş. Elime değil, sözlerime bakın demiş. Hadi senin sözlerine baktık, peki şehit yakınına küfür edeni ne yapacağız? O da senin ortağın. Şehit yakınına söveni yakından takip ediyoruz, bunun Gazi Meclis'te işi olamaz. Bunların milletin hayrına işi olmaz.

"SİYASİ TERÖRİSTLER"

HDP siyasi terörist onları söylemeye gerek yok. Siyasi ahlaktan uzak bir tutum sergileyenlerin temsilcileri ise Meral Hanım (Akşener) Bay Kemal (Kılıçdaroğlu) ve yanındakiler. Bu millet bunları daha fazla kaldıramaz. Kaldıramayacağına göre de 2023 seçimlerinde gereken dersi vermek suretiyle bunları geldikleri yere gönderecektir. Millete karşı kibirleri o kadar büyük ki; ahlak ve seviye bırakmadılar. Arkadaşlarıma hep söylüyorum, bunların terbiyesizliklerine uymayın, millete yaptığımız projelerden bahsedin.

YORUMLAR 29 TÜMÜ
  • Hekim 2 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hainleri nin kurduğu proje onlar reis
    Cevapla
  • HANİFİ 2 yıl önce Şikayet Et
    önce Kemal bey helalleşelim dedi.. bu arada kur saldırıları oldu.. kaynak aynı gibi.. araştırılsın
    Cevapla
  • Erkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Tayyip Erdoğan insin isterse ülke batsın diyorlar rahat batıyor. Alışmışlar rezilliğe, Logar kokusuna, çukurlu yollara, imf den para dilenmeye, tüp kuyruğuna stokculuga.. by kemal sizi uçurur belki Amerikayi sollarsiniz
    Cevapla
  • Gokhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Oylar ne olursa olsun rte ye
    Cevapla
  • Erf 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkanım o kişinin adını ağzına alıpta pirim yaptırma. Allah yardımcın olsun. Allah uzun ömür versin inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR