Başkan Aktaş Bursa'da üniversiteli gençlerle buluştu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gençlerin ve öğrencilerin sıkıntılarını dinlemek ve ortak akılla çözüm yolu aramak için Bursa'da üniversiteli gençlerle buluştu.

ABONE OL
GİRİŞ 25.12.2021 19:00 GÜNCELLEME 25.12.2021 19:00 GÜNCEL
Başkan Aktaş Bursa'da üniversiteli gençlerle buluştu
Başkan Aktaş Bursa'da üniversiteli gençlerle buluştu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gençlerin ve öğrencilerin sıkıntılarını dinlemek ve ortak akılla çözüm yolu aramak için AK Parti Bursa Milletvekili  Ahmet Kılıç, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A.Saim Kılavuz ile Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir'in de katıldığı kahvaltıda Uludağ Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Programda AK Parti Bursa Milletvekili  Ahmet Kılıç, Bursa Teknik Üniversitesi Lojistik Topluluğu Başkanı Hasan Emre Karakaya ve Uludağ üniversitesi Kültür Sanat Topluluğu Başkanı Mehmet Şenses, öğrenciler adına konuşma gerçekleştirdi.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen kahvaltı programına 1000'in üzerinde öğrenci katıldı.

Alinur Aktaş'ın programda yaptığı konuşmadan satır başları;

Gençler bize iletmek istediklerini bir sorun varsa söyleyebilirler. Sorunlar bitmez. Her yerde sorun var. Mesele problemleri en aza indirmek.

Uludağ Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi, her iki üniversite de bizim için değerli. Bursa da hâlâ ulaşıma zam yapılmadı.

Ben 28 yıl önce üniversite bitirdim. O zaman da sorunlar vardı, hâlâ daha sorunlar konuşuluyor. Eksik bitmez. Yakında Gençlik ve Spor Bakanımızı ağırlayacağız.

Şehir dışından gelen öğrencilerin Bursa'yı tanımaları için ücretsiz turlar düzenliyoruz.

Fikirleriniz şehre bakış açınız çok önemli. Bazı değişmeyen değerlerimiz var. İnançlarımız  milli değerlerimiz var. Bu değerlerimize göre hareket edelim. 

Öğrenci toplulukları çok önemli ve kıymetli. Eğitici faaliyet, yabancı dil ve benzeri farklı alanlarda kendinizi geliştirin. Cesur olun. Sosyal faaliyetler ve eğlenceniz için ayırdığınız vakti kendinize yetiştirmek noktasında da ayırın.

Başkan Alinur Aktaş, konuşmasının ardından söz almak isteyen gençlerin sorunlarını dinledi.

3 adımdan oluşan çekilişin kazanlarına; 50 kişiye gidiş dönüş teleferik bileti, 1 kişiye çift kişilik Bosna Hersek seyahati bileti, 1 kişiye çift kişilik Kosova seyahati bileti hediye edildi.

Bosna biletini Uludağ Üniversitesi Toprak Bilim ve Bitki Besleme Ziraat Fakültesinden Emincan Çelikkaya, Kosova biletini BTÜ Çevre Mühendisliği Büşra Berivan Güney kazandı.

 

KAYNAK : AA
YORUMLAR 3
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    keyfini çıkar .. bir daha rüyanda bile göremeyeceğin makamdasın.. sen aday olursan sana oy moy yok
    Cevapla
  • Ado 2 yıl önce Şikayet Et
    Bursanin trafiğini çözemedin.
    Cevapla
  • Hüdai ALPTEKİN 2 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah Bursa sizinle gurur duyuyor, Başkanım varlığınızla ödüllendirdiğiniz o makam size çok yakışıyor. Rabbim yar ve yardımcınız olsun benim güzel Başkanım
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR