LPG, Mazot (Dizel) ve Benzin indirimler pompaya ne zaman yansıyacak? 29 Aralık akaryakıt fiyatları

Benzin, Mazot (Dizel) ve LPG fiyatlarına indirim gelecek mi sorusu dolar kurunda yaşanan ani düşüş ile birlikte tüm araç sahipleri tarafından merak edilmeye devam ediyor. Son yapılan indirimlerle birlikte yeni yapılacak indirimlerin pompa fiyatına yansıması bekleniyor. İşte 29 Aralık 2021 güncel akaryakıt pompa fiyatları...

ABONE OL
GİRİŞ 29.12.2021 17:25 GÜNCELLEME 29.12.2021 17:26 GÜNCEL
LPG,  Mazot (Dizel) ve Benzin indirimler pompaya ne zaman yansıyacak? 29 Aralık akaryakıt fiyatları
LPG, Mazot (Dizel) ve Benzin indirimler pompaya ne zaman yansıyacak? 29 Aralık akaryakıt fiyatları

Akaryakıt fiyatlarına uygulanan indirimlerin ne zaman pompa fiyatlarına yansıtılacağı en çok merak edilen konuların başında yerini aldı. Dolar kurunda yaşanan artış nedeni ile fiyatlardaki ani yükselişin önüne geçebilmek için devlet ÖTV'den feragat etmek zorunda kalmıştı. Şimdi ise kurda yaşanan düşüş ile birlikte indirim haberleri ardı ardına açıklamaya devam ediyor. Lakin indirimler pompa fiyatlarına yansıtılmadan ÖTV'ye yansıtılıyor. 

27 Aralık Altın fiyatları! Çeyrek altın Gram altın Bilezik Tam Altın alış satış fiyatı29 Aralık Altın fiyatlarında yukarı yönlü hareket başladı! Çeyrek altın Gram altın Bilezik Tam Altın alış satış fiyatı

2021 yılının Mayıs ayında uygulamaya koyulan sistem bugün de devam ediyor. Peki Benzin, Mazot (Dizel) ve LPG fiyatlarına yapılan indirimler ne zaman pompa fiyatlarına yansıtılacak? İşte merak edilen sorunun cevabı ve güncel akar yakıt fiyatları...

Benzin, Mazot (Dizel) ve LPG Fiyatları Ne Zaman Düşecek?

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası(EPGİS) tarafından açıklanan son indirimler pompa fiyatlarına yansıtılmadı ve ÖTV'ye yansıtıldı. 25 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilen LPG'ye 72 kuruş, motorine 5 kuruşluk indirim sonrası LPG ve motorin için alınan ÖTV tutarının sonuna gelindi ve pompa fiyatlarına yansıtılmaya başlandı. Yeni yapılacak indirimler açıklamanın gelmesi ile birlikte akaryakıt istasyonlarına yansıtılacak.

LPG'ye 72 kuruş, Motorine 5 Kuruş İndirim Gelmişti!

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası(EPGİS) tarafından yapılan açıklamaya göre LPG'ye 72 kuruş, Motorine 5 Kuruş indirim yapıldı ve pompa fiyatlarına yansıtıldı. 

29 Aralık Benzin, Motorin ve LPG Fiyatları Ne Kadar?

İstanbul, Ankara İzmir güncel akaryakıt fiyatları şu şekilde;

İstanbul akaryakıt fiyatları;

  • Benzin: 11,60 TL

  • Motorin: 11,49 TL

  • LPG: 8,24 TL

Ankara akaryakıt fiyatları;

  • Benzin: 11,68 TL

  • Motorin: 11,57 TL

  • LPG: 8,26 TL

İzmir akaryakıt fiyatları;

  • Benzin: 11,68 TL

  • Motorin: 11,57 TL

  • LPG: 8,10 TL

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Sayın Admin 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynı haberi güncel tarihle yayınlamayın lütfrn, Sayın bakan açıklama yaptı ya akaryakıt niye düşşün ÖTV niye düşsün diye indirim yok yani vatandaşı boşa heveslendirmeyin.
    Cevapla
  • faik şahin 2 yıl önce Şikayet Et
    iki günde 3 kez zam yapanlar.indirimde 5 kuruş yapıyorlar.milletin aklıyla oynamayın.günahtır yazıktır.
    Cevapla
  • abdullah 23 2 yıl önce Şikayet Et
    nakliye ve toplu ulaşımda ,tarımda kullanılan mazotun fiyatını arttırmayın.mazota yapılan zam a dan z ye her ürüne yansıyor mazota yapılacak zammı benzine ve lpg ye yansıtın onu süvbanse edin. benzinli araçaların çoğu keyfi zevkine düşkün olanlar fazla ödesin.ayrıca benim aracım benzinli onu da bildireyim.bu ülkede garibanları da düşünmeliyiz onlar açken biz tok yatamayız.
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    zam yaparken 1 tl , indirim yaparken 5 kuruş, vay be
    Cevapla
  • Vatann sever 2 yıl önce Şikayet Et
    Ellerindeki depolar boşalsın ozaman indirim var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR