İstanbul Tabip Odası İBB'ye teftişten rahatsız oldu

CHP yönetimindeki İBB bünyesinde işe alınan terör iltisaklı kişilerin araştırılması için İçişleri Bakanlığı tarafından alınan 'özel teftiş' kararı, Türk Tabipleri Birliği'ne bağlı İstanbul Tabip Odası'nı rahatsız etti.

ABONE OL
GİRİŞ 28.12.2021 02:47 GÜNCELLEME 28.12.2021 02:56 GÜNCEL
İstanbul Tabip Odası İBB'ye teftişten rahatsız oldu
İstanbul Tabip Odası İBB'ye teftişten rahatsız oldu

İçişleri Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan terör bağlantılı personellerle ilgili geride kalan gün özel teftiş başlattı. Bakanlıktan yapılan açıklamada konunun tüm yönleriyle soruşturulacağı belirtildi.

İSTANBUL TABİP ODASI 'TEFTİŞTEN' RAHATSIZ

Zeytin Dalı Harekatı'nı ''Savaş bir halk sağlığı sorunudur" diyerek terör örgütü PKK/PYD'yi savunan Türk Tabipleri Birliği'ne (TTB) bağlı İstanbul Tabip Odası, söz konusu karardan rahatsız oldu.

KAFTANCIOĞLU'NDAN DESTEK GECİKMEDİ

Kurumun sosyal medya hesabından yapılan, "AK Parti'nin İstanbul'da uğradığı yenilgiyi artık hazmetmesi ve seçmen iradesine saygı göstermeyi öğrenmesi gerekir" başlıklı açıklamayı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da paylaştı.

PKK'lı teröristin ölümü için "İnsanlık kaybetti" diyen ve MLKP terör örgütünün kurucusuna selam durmasıyla gündeme gelen Kaftancıoğlu, "Terör örgütleriyle iltisaklı arayanlar aynaya baksın" açıklamasında bulunmuştu.

 

YORUMLAR 78 TÜMÜ
  • Erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Şaşırdık mı? Hayır!!! Küpün içinde ne varsa dışına da o sızarmış...bu gibi durumlarda da hemen sızıntı oluyor, pis kokulu...
    Cevapla
  • RAMO 2 yıl önce Şikayet Et
    Her çorbaya nane oluyorsun tabip odası sen devletin bir kurumusun devlet sama mi soracak
    Cevapla
  • Kaan 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabib odası kes sesini herseye maydanoz olma bu senin işin değil kendi işini yap burnunu herseye sokma reis ve İçişleri bakanımız bunun gereğini yapar hesabını İBB ve orda kumelenmis tetoristlerden hesabını sorar ülkede kanun var.göz göre göre terörist onlara yardım ve yataklık edene devlet göz yumacak hali yok heralde gereken her ne varsa kanunun da mutlaka uygulayacaktir
    Cevapla
  • Yüksekovalı Kürt 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabip odası sanki terör odasıymış gibi hareket ediyor
    Cevapla
  • buda benden 2 yıl önce Şikayet Et
    ağrılarınızı dindirmekiçin size bir panalcin tavsiyeedrim
    Cevapla
  • Takvatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu alçakların başındaki Türk kelimesinin kaldırılması acilen lazım bunlar Türk olamaz hainler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR