Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan İstanbul'da 6 hastanede hasta ziyaretleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yeni yılda sabahın ilk saatlerine kadar İstanbul'un çeşitli hastanelerinde hasta ziyaretlerinde bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 01.01.2022 08:52 GÜNCELLEME 01.01.2022 17:39 GÜNCEL
 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan İstanbul'da 6 hastanede hasta ziyaretleri
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan İstanbul'da 6 hastanede hasta ziyaretleri

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre Bakan Koca, yeni yıla Anadolu Yakası 112 Ambulans Komuta Merkezi'nde girdi.

Koca, 112 Ambulans Komuta Merkezi'nden Zeynep Kamil Hastanesi'ne görüntülü bağlanarak, yılın ilk bebeklerinin ailelerini tebrik etti. Bakan Koca, gece yarısından saat 07.00'ye kadar İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasındaki Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Seyrantepe Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi, Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi'nin acil servislerini ziyaret etti.

Yılbaşı gecesi nöbette olan sağlık çalışanlarının yeni yılını kutlayan Bakan Koca, hastaların sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı ve onlarla sohbet etti.

Bakan Koca'nın sosyal medyadan ziyaretlere ilişkin yaptığı paylaşımlar şu şekilde;

OKMEYDANI Prof. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi’nde tedavi gören vatandaşlarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi sunduk, durumları hakkında bilgi aldık. Yeni yıllarını tebrik ettik. Bu geceyi hastane odasında geçirmek kolay değil.

BAŞAKŞEHİR Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde tedavi gören vatandaşlarımızı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi sunduk. Hekimlerimizden sağlık durumları hakkında bilgi aldık ve yeni yıllarını tebrik ettik. Taleplerini değerlendiriyoruz.

ŞİŞLİ HAMİDİYE ETFAL Eğitim Araştırma Hastanesi Seyrantepe Kampüsünü ziyaret ederek hastalarımızla görüştük. Hekimlerimizden tedavi süreçleri hakkında bilgi aldık, kendilerine acil şifalar ve mutlu seneler diledik. İstekleri başımız üstüne.

PENDİK Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde nöbetçi hekim arkadaşlarımızla bir araya geldik. Ardından hastalarımızı ziyaret ederek, durumları hakkında bilgi aldık. Acil şifalar ve iyi seneler diledik. Talepleriyle yakından ilgileneceğiz.

ÇOCUK ACİL’de yatan hastaları ziyaret ettiğimiz Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, uzmanlarımızdan bilgi aldık. Yeni yıla tedavi ihtiyacıyla giren çocuklarımızdan bir kısmıyla küçük sohbetlerimiz oldu. Mutlu seneler diliyorlar.

GÖZTEPE Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi’nde hastalarımızı dinledik ve hekimlerimizden tedavi süreçleri hakkında bilgi aldık. Kendilerine acil şifalar, sağlık dolu yıllar diledik. Sağlık sistemimiz yeni yıla da güçlü giriyor.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Mersin33 2 yıl önce Şikayet Et
    Bakan soylu dağlarda olur orman bakanı yangınlarda fahrettin bakan yılbaşı hastanelerde Chpliler nerede içki aleminde
    Cevapla
  • Vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    Zor günlerin unutulmaz bakanı, Gönüllerde taht kurdu gerçekten...
    Cevapla
  • Zeynep 2 yıl önce Şikayet Et
    Masallah Ya Şafi Allah acil şifalar versin hepimize insallah
    Cevapla
  • faruk 2 yıl önce Şikayet Et
    Fahrettin kocayi seviyorum yaaaa ....aslinda suande bakanlik yapanlarin hepsini seviyorum ...hic böyle olmamisdi ...bana birini sec deseler ...cavusoglu ,soylu ,akar ,pakldemirli ,nebati ,hakan fidan , fahrettin koca ...kimi diyecem ???? hepsi kalite
    Cevapla
  • Yörükobalı 2 yıl önce Şikayet Et
    İllet ittifakçıları , alem yaparak yudum lar ken zehir içesiler ! bu Vatanın özbe öz evladı görün bakın Ne yapıyor Aziz Milletim hafızalarına mutlaka kazımıslardır..?!..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR