Son Dakika: Başkan Erdoğan yüz yüze eğitim kararını açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısının ardından basın toplantısı düzenledi. Başkan Erdoğan yüz yüze eğitimle ilgili alınan son dakika kararlarını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.01.2022 08:13 GÜNCELLEME 04.01.2022 08:15 GÜNCEL
Son Dakika: Başkan Erdoğan yüz yüze eğitim kararını açıkladı!
Son Dakika: Başkan Erdoğan yüz yüze eğitim kararını açıkladı!

Başkan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısının ardından basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, milyonlarca öğrencinin beklediği yüz yüze eğitimle ilgili kararı açıkladı. Karara göre okullar yüz yüze eğitime devam edecek.

OKUL

YÜZ YÜZE EĞİTİM DEVAM EDECEK

Yüz yüze eğitimin devam edeceğini de söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dünyanın salgında okulların ilk açılması ve son kapatılması gereken yerler olduğu konusunda mutabık kaldığını görüyoruz.

Milli Eğitim Bakanı Özer'den son dakika uzaktan eğitim açıklamasıMilli Eğitim Bakanı Özer'den son dakika uzaktan eğitim açıklaması

Ülkemizdeki öğretmenlerin en az 2 doz aşılanma oranları bugün itibariyle İngiltere, Almanya ve Fransa gibi ülkelerin üzerindedir. Tedbirlere daha fazla riayet ederek yüz yüze eğitime devam edeceğiz” açıklamasında bulundu. 

ÖĞRENCİ-OKUL

BAKAN ÖZER: EN SON KAPATILACAK YER OKUL

Bakan Özer yaptığı açıklamada; "Tüm dünya uzaktan eğitimin eşitsizlikleri artırdığı, bu nedenle mümkün olduğu kadar yüz yüze eğitime geçilmesi gerektiği konusunda mutabık. Hal böyleyken bizim de istediğimiz yüz yüze eğitime haftada beş gün geçmek oldu. Bu nedenle okulların ilk açılması ve en son kapatılması gereken yerler olduğunu sıklıkla tekrarladım" İfadelerini kullandı.

YÜZ YÜZE EĞİTİM

PANDEMİDE ÖĞRENCİLER

PANDEMİ TEDBİRİ OKUL

SINIF

YORUMLAR 35 TÜMÜ
  • Fatma 2 yıl önce Şikayet Et
    Okulları kapatın çocuklarımız tehlikede maske takmıyorlar
    Cevapla
  • Mahmut 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu okuları kapatın ölüyoz
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    ya bişey yapın artık ya ya onlineye geçin ya okulu kapatın yafa okul gitme gününü 2 ye düşürün bunlardan birini yapın artık bi zahmat bıktık naskeden tesbirden yağğğ okullar kapansınnnnn yeter yaa bunaloyoruz atıık bizimde canımız var bşz taş deiliz biz ya halla halla dünyanın durumu iyi deil abd gidiyoooo
    Cevapla
  • faruk 2 yıl önce Şikayet Et
    hiç birşey yolunda değil.Aileler cocouklar acillerde gören duyan yok.bu iş inatla çözülmez. Devleti tedbirle. olmalı.sadece kişiye bırakırsan. sonuçlar devam eder. ölümler v.s
    Cevapla
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    Mardin Kızıltepe TOKİ İlkokulunda iki bin öğrenci öğrenim görüyor. Ortalama bir sınıfta 43 öğrenci. Yüz yüze eğitimin olmazsa olmazı ama kalabalık sınıf ve okullara çözüm bulunmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR