Son dakika: MSB duyurdu: Çok sayıda terörist öldürüldü!
Son dakika: MSB'den yapılan açıklamada, "Akçakale hudut hattında 3 kahraman silah arkadaşımızın şehit düştüğü saldırı sonrası PKK/YPG hedefleri vurulmuş ilk belirlemelere göre 12 terörist etkisiz hale getirilmiştir.'' denildi.
Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki sınır hattında teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının (EYP) patlaması sonucu 3 askerin şehit olduğunu bildirdi. 3 askerin şehit olduğu saldırı sonrası 12 terörist etkisiz hale getirildi.
Bakanlıktan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:
"Akçakale/Şanlıurfa hudut hattında 8 Ocak 2022 tarihinde, teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu 3 kahraman silah arkadaşımız Piyade Teğmen Murat Alyakut, Piyade Sözleşmeli Er Ertuğrul Ulupınar ve Piyade Onbaşı Enes Koç şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." haberi! MSB'den yapılan açıklamada, "Akçakale/Şanlıurfa hudut hattında, 8 Ocak 2022 tarihinde, teröristlerce döşenen El Yapımı Patlayıcının (EYP) patlaması sonucu 3 kahraman silah arkadaşımız, P.Tğm. Murat ALYAKUT, P.Söz. Er Ertuğrul ULUPINAR ve P.Onb. Enes KOÇ şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." denildi.

12 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
MSB'den yapılan açıklamada, "Akçakale hudut hattında 3 kahraman silah arkadaşımızın şehit düştüğü saldırı sonrası PKK/YPG hedefleri vurulmuş ilk belirlemelere göre 12 terörist etkisiz hale getirilmiştir" denildi.
-
Abdullah 4 yıl önce Şikayet EtKandili taktik nükleer silahla dümdüz tarla yapalım kandil tarih olsunBeğen
-
Aytek 4 yıl önce Şikayet EtOnların saldırması beklenmemeli. Tespit eder etmez süründürün itleri. İçerdeki destekçilerini de kandile havadan paraşütsüz bırakın canlı yayında da tüm dünyaya gösterin. Bizimle kimse uğraşamasın bi dahaBeğen Toplam 1 beğeni