Kız öğrencilere tacizde bulunan şahıs tutuklandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kız öğrencilere tacizde bulunan şahıs, savcılığın itirazı ile yeniden mahkemeye çıkarıldı. Tekrar hakim karşısına çıkan A.K. (47) isimli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.01.2022 21:26 GÜNCELLEME 11.01.2022 21:29 GÜNCEL
Kız öğrencilere tacizde bulunan şahıs tutuklandı
Kız öğrencilere tacizde bulunan şahıs tutuklandı

Olay, geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde, Marmaris 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda gerçekleşti. Meydanda arkadaşlarını bekleyen B.Ö (22) ve G.Ö (21) bir erkeğin kendilerine bakarak taciz girişiminde bulunduğunu gördü. Cep telefonu ile hem görüntü kaydedip hem de şahsa bağıran genç kızlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. Marmaris ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Amirliği ekipleri yaptıkları ilçe güvenlik kameraları ile tacizciyi tespit ederek yakaladı.

Savcılığın tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilen 47 yaşındaki A.K., emniyet merkezinde yapılan ilk sorgusunda olayı hatırlamadığını çok alkollü olduğu için yaptığının farkında olmadığını ve pişman olduğunu belirtti. Çıkarıldığı mahkemece kamu davası açılan ve adli kontrol şartıyla ev hapsi verilen A.K., savcılığın itirazı üzerine yakalama emri çıkarıldı.

Emniyet ekiplerince yakalanan A.K. mahkemeye sevk edildi. Bugün yeniden hakim karşısına çıkan A.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Yani 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu serbest bırakan hakimlere hesap soran yokmu ya? İyice azıttı yargıdaki ne üdüğü belirsizler!
    Cevapla
  • asker 2 yıl önce Şikayet Et
    adamı iyi araştırın bu adamın bir ucu chp ilçe teşkilatına çıkacaktır
    Cevapla
  • Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu bana yine 2 gün önce haberlerde bir öğretmenin evini basıp öğretmenin öleyisiye dayak yemesi ve 2 caninin mahkeme tarafından serbest kalması olayını hatırlattı nedense her pisliği yapan dışarı salı veriliyor sanıyorum kasten yapılıyor böylece Turkiyedeki adalet sistemi tartışması alevlenmek isteniyor. Gerçekten haberleri izlerken kanım donarak izliyorum hiç kimse hüküm giymiyor, herkes serbest Otomatikmen şu soruyu soruyorum <<Ülkemde Adalet yok >>
    Cevapla
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum kardeşim...
    Cevapla
  • Cenk 2 yıl önce Şikayet Et
    Utanmaz ahlaksız adam.
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Üniversitelerde okuyan genç kızlarımızın ebeveyinleri ev kiralayıp kızlarının selameti icin üniversite bitinceyedek beraber kalsınlar. Maalesef yaşadığım ildeki eğlence adına düzenlenen partilerde ve 4 büyük fudbol takım canlı maçları izlemelerde tuzağa düşürüyorlar
    Cevapla
  • Bünyamin Öztürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne de mantıklı çözüm bulmuşsun öyle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR