Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hediye ettiği bisikleti çaldılar

Sultangazi'de iki hırsız bir binaya girerek bisiklet çaldı. Çalınan bisikletin sahibi genç, bisikletin kendisine Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hediye geldiğini belirterek, "Manevi değeri çok yüksek, üzerinde mührü bile vardı" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.01.2022 12:42 GÜNCELLEME 13.01.2022 12:50 GÜNCEL
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hediye ettiği bisikleti çaldılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hediye ettiği bisikleti çaldılar

Olay Sultançiftliği Mahallesi’nde salı günü akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre iki hırsızdan biri gözlerine kestirdikleri binanın önünde gözcülük yaparken, diğeri ise girdiği binadaki katları tek tek gezdikten sonra merdiven boşluğunda bulunan bisikleti gözüne kestirdi.

Bir süre sonra çaldıkları bisiklet ve küçük bir çelik kasayı alarak hızla bölgeden ayrılan hırsızlar aynı binanın giriş katında bulunan bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.



"EN İYİSİNDEN BİSİKLET GÖNDERMİŞTİ"

16 yaşındaki Emre Yasin Filiz bisikletinin çalınmasından dolayı çok üzüldüğünü belirterek, "Ben burada oturuyordum sonra iki kişi geldi. Meğerse burayı gözetleyip kolaçan ediyorlarmış. Sonra ben bakkala gidip geldim. Onlarda önce binanın içinde dolanmışlar o sırada merdiven altındaki dolabı kaldırıp altındaki çelik kasayı buluyorlar. Onu poşete koyuyorlar ve bisikletim ile birlikte alıp götürüyorlar" dedi.

Bisikleti kendisine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gönderdiğini ve bu yüzden maneviyatının çok yüksek olduğunu söyleyen Filiz, "Çok üzüldüm benim daha önce küçük bir bisikletim vardı, sürerken bağladığım ses sisteminde Dombra müziği çalıyordu. O sırada videomu çekmişler Cumhurbaşkanımız çok üzülmüş ve bana en iyisinden bisiklet göndermiş üzerinde de mührü vardı” diye konuştu.

"ÜZERİNDEKİ ÖRTÜYÜ BİLE ALMIŞLAR"

Çok üzüldüğünü ifade eden Filiz, “3 yıldır o bisiklete hiç binmiyordum ve her hafta sonu temizliyordum. Lastiklerinin havası bile indiğinde çok üzülüyordum ama alıp götürdüler. Birde o kadar rahatlar ki ellerini kollarını sallaya sallaya geziyorlar, istedikleri gibi alıp çıkıyorlar. Bisiklete O kadar değer veriyorduk ki babam, annem bile özel olarak Cumhurbaşkanımızın hediyesidir diyerek kendi başörtüsünü üzerine örtmüştü onu bile alıp gitmişler” diye konuştu.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 3
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    o çalanlar yakalansın, sonra da serbest bırakılsınlar, ceza almasınlar, tekrar yapıp milletin canını yakmaya devam etsinler.
    Cevapla
  • karaburun 2 yıl önce Şikayet Et
    Emniyet Müdürlüğü Ekiplerimiz Bulur Hırsızı Mahkeme Denetimli Serbestlik ten Bırakır hırsızı
    Cevapla
  • SOFİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya Adamın bir sürü derdi var senle mi uğraşacak çalış al, daha bisiklete sahip çıkamamışsın.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR