Testinin pozitif olduğunu yolda öğrenen tır sürücüsü kaza yaptı

Samsun'da ilginç bir olay yaşandı. Kovid test sonucunun pozitif olduğunu yoldayken haber alan tır sürücüsü kaza yaptı. Kontrolden çıkan tır kamyon, kamyonet ve eve çarptıktan sonra durabildi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.01.2022 14:03 GÜNCELLEME 14.01.2022 14:03 GÜNCEL
Testinin pozitif olduğunu yolda öğrenen tır sürücüsü kaza yaptı
Testinin pozitif olduğunu yolda öğrenen tır sürücüsü kaza yaptı

Samsun’da koronavirüs testinin pozitif olduğunu yolda haber alan tır sürücüsü kaza yaptı. Kontrolden çıkan tır kamyona, kamyonete ve eve çarptı.

Olay, Samsun’un Terme ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Samsun-Ordu karayolunda seyir halinde olan İhsan K. idaresindeki QQ–763–CQ plakalı tır, kırmızı ışıkta bekleyen kamyona ve yol kenarındaki oto galeride bulunan kamyonete çarptıktan sonra bir eve çarparak durabildi.

Çarpışmanın şiddetiyle hurdaya dönen çekicinin içerisinde sıkışan araç sürücüsü, itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesi sonucu bulunduğu yerden çıkartıldı. Kazada ağır yaralanan araç sürücüsü 112 acil servis ekipleri tarafından Terme Devlet Hastanesine kaldırıldı.



Şüphe üzerine verdiği korona virüs test sonucunun pozitif olduğunu yolda haber alan sürücü İhsan K.’nın, Samsun Gümrüğü’ne seyir ederken kaza geçirdiği öğrenildi.
Kamyona, kamyonete ve eve çarpan tırın kaza anında ise bölgede araç ve yaya olmaması da muhtemel felaketin önüne geçti.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 1
  • Cafer58 2 yıl önce Şikayet Et
    Delirttiler milleti.Ölüm Allahın emri.Simdi virüsten kaçarken Ölümden kaçmanın Tarif yok. Iyi olun hakki tavsiye ve hak üzre yaşadım.Allah kerimdir
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR