Kar geliyor! Valilik'ten 'Sokağa çıkmayın' çağrısı

Sinop Valiliği tarafından, yoğun kar yağışı nedeniyle il, ilçe ve köylerde vatandaşların 'sokağa çıkmaması' için çağrı yapıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.01.2022 07:41 GÜNCELLEME 20.01.2022 09:41 GÜNCEL
Kar geliyor! Valilik'ten 'Sokağa çıkmayın' çağrısı
Kar geliyor! Valilik'ten 'Sokağa çıkmayın' çağrısı

Yapılan duyuruda, “Lütfen dikkat edelim. İlimizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle, ilimiz ve ilçelerimiz ile köylerimizde; vatandaşlarımızın acil durumlar dışında zorunlu olmadıkça sokağa çıkmamalarını, can güvenliğiniz açısından önemle rica ediyoruz” denildi.

Kar yağışı felç etti! Yüzlerce kişi mahsur kaldı! Yollarda son durumKar yağışı felç etti! Yüzlerce kişi mahsur kaldı! Yollarda son durum

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Yandım Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    bizim vatandaş okadar şımarmışki Vali'nin haklı uyarısını bile eleştiriyor, bu milllet adam olmaz.
    Cevapla
  • Istanbul 2 yıl önce Şikayet Et
    Çalışmazsa para kazanamayan insanlar var. Maaşlı işi olmayanlar. Onlar üzülmüş ola bilir. Hoşgör kardeşim. Allah herkesin yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • ismail 2 yıl önce Şikayet Et
    Cahil vali öyle mi ? Afet oluncada nerede bu devlet nite uyarı yapılmadı kimse bize bir şey söylemediydi diye çemkirirsiniz. Adam seni uyarıyır kar yapışı var dikkatli olmanız gerekli demiş cahil olmuş öyle mi ?
    Cevapla
  • Efe 2 yıl önce Şikayet Et
    Sıcak olur çıkma soğuk olur çıkma yağmur olur çıkma saçma bir salgın var çıkma millet ne yapacak ekmeği kim verecek zaten ekonomi olarak hersey sıkıntı elektrik doğalgaz gıda benzin kiralar hersey uçmuş artık ekmeğimizi zor kazanıyoruz siz kalkmış nediyorsunuz ne yapalım Noel baba bacadan bize yutecekmi atsın yoksa paramı.allah dünyayı böyle yaratmış ki insanlara da sabır ve dayanma gücü vermiş iklim bu hersey olacak tedbir bizden tevekkül allahimizdan
    Cevapla
  • Kar var 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Her şehirde duyurulmalı çok mecbur olan şehir içi şehir dışı çıkmalı
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    vatandaşa önce izin ver ki sokağa çıkmasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR