Gaziantep'e ikinci dalga geliyor! Vali Gül'den peş peşe uyarılar

Kar yağışı nedeniyle yüzlerce kişinin araçlarında mahsur kaldığı Gaziantep, yeni bir kar yağışlı havanın etkisi altına girecek. Vali Gül, sosyal medya hesabından Gazianteplilere sık sık uyarılarda bulunuyor.

ABONE OL
GİRİŞ 21.01.2022 08:07 GÜNCELLEME 21.01.2022 09:13 GÜNCEL
Gaziantep'e ikinci dalga geliyor! Vali Gül'den peş peşe uyarılar
Gaziantep'e ikinci dalga geliyor! Vali Gül'den peş peşe uyarılar

Gaziantep'te yaşanan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken çok sayıda araç yollarda mahsur kaldı. Çileli günlerin ardından Vali Davut Gül, sosyal medya hesabından Gaziantep'e ikinci kar yağışı dalgasının geleceğini duyurdu. 

BU KEZ BİR HAFTA SÜRECEK

Vali Gül, "Sevgili hemşehrilerim, 22 ocak cumartesiden itibaren, bir hafta boyunca Gaziantep’e yoğun kar yağışı bekleniyor. Kar lastiği ya da zinciri takılı olmayan araçların trafiğe çıkmasına müsade edilmeyecektir. Tatile gidecek kişiler, yol ve hava durumunu takip etsin lütfen…" açıklamasında bulundu.

'ARAÇLARI ÇEKERİZ'

Vali Gül, "Yarın yoğun kar yağışı bekleniyor. Ana caddeler başta olmak üzere yollarda düzensiz park eden araçlar çalışmaları olumsuz etkiliyor. Lütfen, kamyon/tır ve binek araçlarınızı uygun yerlere park ediniz. Ulaşımı aksatan araçları trafik ekiplerimiz çekmeye başlayacaklar…" dedi.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 2
  • Yolda kalmış 2 yıl önce Şikayet Et
    3 gün önce yağan kara hala müdahale edilmedi büyükşehir belediyesi uyuyor.işçiler açılmayan yollardan servis geçemediği için evlerine yaya olarak dönmek zorunda kalıyor.neredesin başkan?
    Cevapla
  • Yistif - Rize 2 yıl önce Şikayet Et
    Karla mücadeleyi en çok etkileyen durum düzensiz araç park edilmesidir. Malum kar bastırınca insanlar gitmeyen araçlarını yolun ortasına yada az kenarına terk edip gidiyor. Kar temizleme araçları da müdahale edemiyor yada zarar vererek müdahale etmek zorunda kalıyor. Sonra da suçlu oluyorlar. İnsanlarımız hava durumunu takip etmeden hareket etmemeli.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR