Vali Yerlikaya açıkladı: İstanbul'da kamu ve kuruluşların mesaisi 15.30'da bitecek

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımdaki aksamaları engellemek amacıyla kamu ve kuruluşlarında mesai saatinin 15.30'da sona ereceğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.01.2022 14:50 GÜNCELLEME 24.01.2022 16:32 GÜNCEL
Vali Yerlikaya açıkladı: İstanbul'da kamu ve kuruluşların mesaisi 15.30'da bitecek
Vali Yerlikaya açıkladı: İstanbul'da kamu ve kuruluşların mesaisi 15.30'da bitecek

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya: Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzden alınan bilgiye göre #İstanbul’da kar yağışı akşam saatlerinde yoğunlaşacaktır. Ulaşımdaki aksamalar dikkate alınarak kamu kurum ve kuruluşlarında, nöbetçi personel bırakılmak suretiyle mesailer; 15.30'da sona erecek.

 

 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • Eşref 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaten saat 16:00 dedin mi işinin başında memur kalmıyordu.Onlar için değişen bir şey olmadı,yarım saat için sevinmemişlerdir bile.
    Cevapla
  • musa 2 yıl önce Şikayet Et
    Bugün için on beş otuz geç hatta bugün ve yarın tatil olsa daha uygun olurdu şu an bakıyorum dışarıda yarım metreye yakın kar var nasıl gelecek evine çalışan hele laf cambazı bir ibb başkanı olduğunu düşününce
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya ha bire devlet memuruna saldırılıyor da bir tane devlet memurunun çıkıpta size saldırdığını görmedim. Aradak fark bu anlayana.
    Cevapla
  • ibrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    ne olursa İSTANBULa zaten biz ne yapalım ANKARA sanki ordan aşaqı kaLır ...BaşkenT burası trafikse trafik, KAR yaqışı ise burda daha ÇOK kar var ve SOĞUK.
    Cevapla
  • Delly Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence kamu görevlilerine 20 ila 30 gün izin verin, maaşlarınıda iki katına çıkarın bu süre zarfında, özel sektordeki enayilerede mesai yazınki aradaki farkı kazanıp, bütçeye zarar vermesinler, rüzgarlı günlerde 14:30'a kadar, parçalı buluıtlu günler 13:20, sağnak yağışlı oldugundada 16:10'a kadar çalışsınlarki, trafik felan olur alim Allah.
    Cevapla
  • Hmd 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen de memur olsaydın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR