Son dakika... Pınar Gültekin diri diri yakılmış! Dehşete düşüren detaylar

2020'de erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen Pınar Gültekin’in ölümü ile ilgili olarak hazırlanan otopsi raporunda Gültekin’in hayatta iken yangına maruz kaldığı ifade edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.01.2022 14:59 GÜNCELLEME 24.01.2022 15:08 GÜNCEL
Son dakika... Pınar Gültekin diri diri yakılmış! Dehşete düşüren detaylar
Son dakika... Pınar Gültekin diri diri yakılmış! Dehşete düşüren detaylar

SAON DAKİKA HABERİ: 2020 Temmuz ayında Cemal Metin Avcı tarafından canice katledilen Pınar Gültekin’in ölümü ile ilgili olarak Adli Tıp Kurumu Başkanlığına yazılan otopsi raporunda “Mevcut verilerle kişinin hayatta iken yangına maruz kaldığının kabulü gerektiği oy birliği ile ek mütalaa olunur” şeklinde rapor tanzim edildi.

Cemal Metin Avcı

Muğla 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen 9’uncu duruşmasına hava muhalefeti nedeniyle aile katılmazken, aile avukatı Dr. Rezan Epözdemir de katılmadı. Duruşma öncesi Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı Adli Tıp Üçüncü Üst Kuruluna Pınar Gültekin’in ölümü ile ilgili yazılan müzekkeresine cevap geldi.

Pınar Gültekin

Raporda, “Cesedin otopsisinde, iç muayenede saçlı deri altında perietooksipitai bölgede hematom görüldüğü, bu hematomlu alandan bir kutuya 5 ml kan örneği alındığı, epidural alanda sol frontoparictal bölgede sınırları düzensiz kahverengi, çamur kıvamında ısı hematomu görülerek örneklendiği, Adli Tıp Kurumu Kimya İhtisas Dairesi Toksikoloji Şubesinin 17/11/2021 tarihli, 02/21-119606/18372 sayılı ek raporuna göre, epidural alandan alınan hematom (ısı hematomu) analize uygun olmadığından (çamur kıvamında olduğundan) analiz yapılamadığı, saçlı deri altında hematomlu alandan alınan kanda 614.9 COHb (karboksikemoglobin) tespit edildiği” açıklanırken, “Adli tıbbi bilgiler kapsamında yeniden değerlendirildiğinde, cesedin otopsisi sırasında saçlı deri altı hematomundan alındığı bildirilen kanda saptanan karboksihemoglobin düzeyinin postmortem dönemde yangın ortamındaki dumandan bir miktar etkilenebileceği, ancak bunun ihmal edilebilir düzeyde olacağı, sonucu değiştirecek düzeyde etkilenme olmasının tıbben beklenmediği ve bu nedenle kandaki karboksihemoglobin düzeyini yansıtacağı hususu dikkate alındığında, Üst Kurulumuzun 20/05/2021 tarih, 69 sayılı kararına eklenecek husus bulunmadığı, dolayısı ile mevcut verilerle kişinin hayatta iken yangına maruz kaldığının kabulü gerektiği oy birliği ile ek mütalaa olunur” denildi.

Pınar Gültekin’in aile Avukatı Rezan Epözdemir, “Pınar Gültekin diri diri yakılmış. Yani canavarca hisle öldürme var” dedi.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • ERKAN 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsan ölümünün en acı verici şekli yanarak ölmek sanırım böyle son Allah yaşatmasın bayanın hayat tarzını bilmiyorum herkez dilediğini yaşar ama bir bayana takıntılı hale gelmiş duygular tedavi edilmedikçe engelenmedikçe bu tarz cinayetler son bulmayacak ister Müslüman ster ateşe tapan duygularını kontrol edemiyorsa topluma zararlı katil birey olur. Allah böyle katillerden herkez korusun
    Cevapla
  • fatihan 2 yıl önce Şikayet Et
    özgürlük adı altında İslam'dan uzaklaşılınca Maalesef bu sonuçlar çoğalıyor örnekler çoğalıyor, Allah hepimizi hepimizin yavrusunu korusun hepimize İslami bir yaşam nasip etsin.
    Cevapla
  • Tarafgir 2 yıl önce Şikayet Et
    Boyle söyleyip, katilleri desteklediğiniz icin örnekler çoğalıyor olmasın. Hic bir şahsın , ne yaparsa yapsin can almaya hakki yoktur. Bir yanlış varsa, devlet cezasını keser, şahıslar degil. Bu Islamin temel prensibidir. İslamdan uzaklaşma asıl bu noktada olduğu için, ornekler çoğalıyor.
    Cevapla
  • halk 2 yıl önce Şikayet Et
    islamdan uzaklaşan toplumun meyvelerı
    Cevapla
  • mert 2 yıl önce Şikayet Et
    bu kizimiza yapilinan yapilan yerin meydaninda aynisini yapacaksin cayir cayir yakacaksin hatta tüm alisinide getirip pisyaratigin geberdigini görsünlerde ayni düsünceye sahip olan erek bozuntularina ders olur!!!
    Cevapla
  • Gaziantep 27 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim evlatlarimizi korusun hem kotulukten hem kötülük etmekten hem islam dışı yasamaktan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR