İstanbul'da trafik yoğunluk haritasında ilk kez böylesi görüldü

İstanbul'da etkili olan kar yağışının ardından trafik Avrupa Yakası'nda durma noktasına gelirken, Anadolu Yakası'nda ise yollar bomboş kaldı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.01.2022 17:12 GÜNCELLEME 24.01.2022 17:12 GÜNCEL
İstanbul'da trafik yoğunluk haritasında ilk kez böylesi görüldü
İstanbul'da trafik yoğunluk haritasında ilk kez böylesi görüldü

Kuzeyden gelen yoğun kar yağışı dalgasının ardından İstanbul trafiğinde de çileli saatler başladı. İstanbul trafik yoğunluğu özellikle Avrupa Yakası'nda arttı.

AVRUPA KIRMIZI, ANADOLU YEŞİL

Kar yağışının ardından Avrupa Yakası'nın bütün ana arterleri ve tali yollarda trafik durma noktasına geldi. Haritada bütün yollar kırmızıya döndü. 

Anadolu Yakası'nda ise tam tersine bir durum yaşandı. Avrupa'dan Anadolu Yakasına geçiş güzergahı ve Anadolu Yakası'nın ana arterlerinde trafik açık gözüktü.

TRAKYA YÖNÜNDEN GELEN ARAÇLARA UYARI
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ise, "İkinci bir duyuruya kadar Trakya istikametinden İstanbul yönüne seyahat eden araçların ilimize girişine yoğun kar yağışı nedeniyle izin verilmeyecektir" açıklamasında bulundu.İstanbul'da trafik yoğunluğu arttı

Öte yandan megakentte kar ve tipi etkili olmaya başladı. Öğleden sonra aniden bastıran kar ile Haramidere D-100 Karayolu'nda araçlar yolda kaldı.

 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Suat 2 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu hava durumunu takip etmiyor evet önlem almış ama anadolu yakasından almış avrupa yakasında almamış kardeşim kaç gün önce meteoroloji bas bas bağırdı daha önce Bolu Ankara Gaziantep ten hiçmi ders almadın insanlara böyle işkence çektiriyorsun gerçi kendileri etti artık bi zahmet Te kendileri çeker
    Cevapla
  • 2022 HAYIRLI OLSUN 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş i bilmeyen gençlere bu milletin yüz sene den bu yana bunlardan neler çektiğini bir nebzede olsa anlamalari için güzel bir ibret her şeyde bir hayır var
    Cevapla
  • Enes 2 yıl önce Şikayet Et
    Chpli avrupa yakası kurallara uymazken , akpli anadolu yakasının insanı ise kurallara uyuyor ki trafik rahat işliyor
    Cevapla
  • ErdalT 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarmı memleket yönetecek adamı güldürmeyin
    Cevapla
  • Adıyaman 2 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem İmamoğlu sayesinde her şey çok güzel oldu ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR