Tevfik Göksu: Topbaş sırf karla mücadele için ekipleri Moskova'ya eğitime göndermişti

AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu "Kadir Topbaş sırf karla mücadele için ekipleri Moskova'ya eğitime göndermişti. Yeni İBB yönetimi bu kadroları tasfiye etti." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.01.2022 10:39 GÜNCELLEME 27.01.2022 13:13 GÜNCEL
Tevfik Göksu: Topbaş sırf karla mücadele için ekipleri Moskova'ya eğitime göndermişti
Tevfik Göksu: Topbaş sırf karla mücadele için ekipleri Moskova'ya eğitime göndermişti

AK Partili Göksu A Haber ekranlarında yayınlanan Sebep Sonuç programında canlı yayında Melih Altınok'un sorularını yanıtladı.

İLK KEZ HAKİKATLE YÜZLEŞTİLER

Pazartesi gecesi İBB ilk kez hakikatle yüzleşti. Bugüne kadar algılarla durumu idare ettiler. İBB'yi yönetmeyi bir ajans yönetmekle karıştırdılar. O gece yaşananlar kar felaketi değil yönetim felaketidir.

KADİR TOPBAŞ EKİPLERİ MOSKOVA'YA EĞİTİME GÖNDERMİŞTİ! İBB HEPSİNİ TASFİYE ETTİ

Büyükşehir belediyesi kurumsal hafızayı yok etti. Kadir Topbaş sırf karla mücadele için ekipleri Moskova'ya eğitime göndermişti. Yeni İBB yönetimi bu kadroları tasfiye etti. Geçtiğimiz dönemde İBB binlerce çekici araçları karla mücadele bölgelerine gönderirdi. Birisi yolda kaldığı an trafiği tıkamaması için hemen kaldırılırdı.

"HERKES DİYOR Kİ PAZARTESI GÜNÜ KAR PATLAMASI OLACAK"

Esenler'de bütün ana arterleri biz temizledik. Bütün tesislerimizi açtık. Bu işin başı kimdi belli değil. İBB karı ciddiye almadı. Herkes diyor ki pazartesi günü kar patlaması olacak. Ben ilçe belediyesiyim alanım sınırlı. Ben o gün bu haberi duyduğumda bütün ilgili birimleri çağırdım. Zorda kaldığımızda ilçe emniyetimizi ararız. Kaç araç takviye edebileceklerini sorarız.

Biz baktık ki durum kötüye gidiyor, İBB yok hükmünde hemen il başkanlığımızca koordine olduk bütün tesislerimizi açtık. Bizim kendi belediye binamızda insanları misafir ettik.

Ekrem İmamoğlu: Yediğim yemek karla mücadele kadar önemli!

İETT OTOBÜSLERİNİN BAZILARININ KAR LASTİKLERİ YOK

İETT otobüslerini kar lastiği takmadan sokağa çıkarırsanız ne olacak? Sultangazi'de cenazeyi taşıyan cenaze aracı cenazeyi bırakıp gidiyor. Araçları işi yapacak yere değil, reklam yapılacak yerlere koymuşsunuz. Büyükşehir hakikatle yüzleşti.

Kar yağışı sonrası ilk ankette Ekrem İmamoğlu'na şok! İşte İBB'nin karnesi

MESELE CİDDİYE ALMAK

İBB Başkanı AKOM'da görüntülenmesi gerekirken bir başka yerde görüntüleniyor. Saniyenin bile en kıymetli olduğu süreçler var. Mesele ciddiye almamak. Ciddiye alsaydılar bu işi Büyükşehir Belediyesi'nin en dip yapmış organizasyon yeteneği bile bu işte başarılı olurdu. İş yapmak için önce iş yapmaya inanmak lazım.

"İSTANBUL'U KARİYER PLANLAMASI İÇİN KULLANMAK iSTİYOR"

İBB Başkanının gündeminde İstanbul yok. O, İBB'yi kariyer planlaması, bir basamak olarak görüyor. İstanbul'da uçan kuştan da gezen her türlü hayvanattan da her türlü insanın derdinden de sorumlu kişi İBB'dir, İBB Başkanıdır.

İBB Başkanı'nın ana gündemi İstanbul değil. O İstanbul'u kariyer planlaması için kullanmak istiyor. İmamoğlu kendi kariyerinin kapılarını İngiliz anahtarıyla açmak istedi.

METROYU YAPARKEN DEPREM SİMÜLASYONU YAPMAYIP BAKANLIKTAN ONAY İSTEMEK 

İstanbul'a metro yapmak isteyeni kim engelleyebilir. Kasım ayındaki yazıya bakanlık tekrar cevap veriyor 17 Ocak'ta. Bakanlık eksikleri olduğu için İBB'nin projesini onaylayamıyor. Siz İstanbul'a metro yapacaksınız, bunu yaparken deprem simülasyonu yapmayıp bakanlıktan onay vermesini isteyeceksiniz. Bunu yapmak mümkün mü? Depremlerden ilk etkilenecek yerler metrolar.

TÜRKIYE'DE İLK DEFA EN İYİ BORÇLANMA DİYE TÖREN YAPILDI 580 MİLYON DOLAR. ONUN İZNİNİ KİM VERDİ?

İBB'nin yatırım programı cumhurbaşkanlığına neden gidiyor? Siz dış kredili bir kaynak oluşturmak istiyorsanız hazineden izin almanız gerekiyor. Cumhurbaşkanımız herhangi bir projeyi yap ya da yapma demez. 'Otobüs alacaktım, cumhurbaşkanı izin vermiyor' diyor. Cumhurbaşkanımız sen İstanbul'a otobüs alacaksın da metro yapacaksın da buna engel olacak. Cumhurbaşkanımızı şartları yerine gelen borçlanmalarına niye izin verdi? Hatırlar mısınız Türkiye'de ilk defa en iyi borçlanma diye tören yapıldı 580 milyon dolar. Onun iznini kim verdi? Cumhurbaşkanının onayıyla verildi.

Cumhurbaşkanımızın engellediği herhangi bir otobüs alımını engellediği söz konusu değil. İBB borç stoğunu açtığı için borçlanamıyor. AK Parti döneminde biz hiç borçlanma ile otobüs almadık. Belediye kendi kaynakları ile aldı. İBB'ye her ay 2 milyar TL merkezi bütçeden geliyor. Depreme 492 trilyon ayırmış. Sosyal konuta 12 trilyon ayırmış. Reklam ve organizasyona 849 trilyon ayırmış. İBB Belediye olmaktan çıktı. Bir, İBB şu an başındaki kişinin bir kariyer planlama merkezi. İki, o kariyerin gerçekleşmesi için bir reklam ajansı. Şu anda bu.

KAYNAK : AHABER
YORUMLAR 109 TÜMÜ
  • ..... 2 yıl önce Şikayet Et
    nedense 15 temuz sonrasi hersey degisti ve degisiyor yargidan tutun belediyelere kadar hukumete karsi operasyon hala devam ediyor cinayetler oluyor serbest tecavuzler oluyor serbest say say bitmiyor aslinda olanlarin hepsi bilerek insanlar i öyle bir bir piskoloji veriyorlarki canli bomba oluyor hepsi baskanin öyle birgunun o elciylle görusmeside bilerek ve görunmesi icinde kendisi servis eti o göruntuleri uzun anlatilmaz sebebi anliyan anlar zaten kar yagiyor koca sehir duruyor ne sacma sey okadarda arac var en kolayi her 3 km bir arac durdursa karli yerlerde kar olmus yarim metre araclar yola cikiyor :))))
    Cevapla
  • Boşnak 2 yıl önce Şikayet Et
    Aba altından sopa gösterenler onbeş temmuz da domuz gibi dağıldılar
    Cevapla
  • Hamza 2 yıl önce Şikayet Et
    Direksiyon tutmayı bilmeyenleri ise almışlar ibb batıyor. Ey ümmet sahip çıkın imamoğlu istifa et batırdın belediyeyi
    Cevapla
  • GECE KARTALI 2 yıl önce Şikayet Et
    Ingilizler çok akıllı kimi satın alacağını çok iyi biliyorlar
    Cevapla
  • DOĞRUSÖZ 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul belasını bulmuş. Çekecen İstanbul ! Kendin ettin , kendin buldun ! Bir musibet bin nasihatten iyidir.
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu anlayın artık başarılı olmak için bi gayeleri yok.amaç bütçeyi söğüşlemek yüksek miktarda borca sokmak şimdiki sayıyla 50000 işe alınan personeli baia bela etmek istanbulun gizli ve özel bilgilerini ingiliz anahtarı yada palyaçoluk yaptığı kişilere peşkef çekmek.ne karlılığında cb adaylığı karşılığında yani özetle en büyük ben satarım diyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR