Kimsenin göremediği mesajı Uğur Dündar gördü

İstanbul'da kar kabusu yaşanırken İngiliz Büyükelçiyle balık lokantasına giden İBB Başkanı İmamoğlu'nu savunma yarışı devam ediyor. Uğur Dündar, Türkiye'de kimsenin görmediği mesajı gördü.

ABONE OL
GİRİŞ 27.01.2022 14:06 GÜNCELLEME 29.01.2022 20:04 GÜNCEL
Kimsenin göremediği mesajı Uğur Dündar gördü
Kimsenin göremediği mesajı Uğur Dündar gördü

İstanbul kar kaosunu yaşarken, İngiliz Büyükelçiyle balık yemeye giden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu eleştirilerin odağındaydı. 

Can Ataklı’dan İmamoğlu hakkında 'yok artık' dedirten 'U' dönüşü! Can Ataklı’dan İmamoğlu hakkında "yok artık" dedirten "U" dönüşü!

Önce "fotoğraf eski tarihli" diyenler çıktı. Gerçek ortaya çıkınca da "Ne var yemeğe gitmesinde" söylemi öne çıktı. En ilginç çıkışlardan biriyse Uğur Dündar'dan geldi. 

Ekrem İmamoğlu'nun balıkçıda çekilen fotoğrafı.

İMAMOĞLU'NUN VERDİĞİ MESAJ(!)

Sözcü Gazetesi Yazarı Uğur Dündar, "Ekrem İmamoğlu'nun büyük suçu" başlıklı yazısında, İBB Başkanı'nın verdiği ama kimsenin göremediği(!) mesajı yazdı. Dündar, şu ifadeleri kullandı: 

"Gözleri o kadar kararmış ki, İngiliz Büyükelçiye 'Kötü hava koşulları ve yolların kapalı olması nedeniyle randevumuzu iptal ediyorum' diyerek, aciz başkan portresi sergilemek yerine, Okmeydanı'ndaki AKOM'dan, Sarıyer'e giderek, yolları açık tutmayı başaran Belediye Başkanı mesajını verdiğini bile göremiyorlar!.."

Kraldan çok kralcılar: Muhalif medya, İBB'yle birlikte sınıfta kaldıKraldan çok kralcılar: Muhalif medya, İBB'yle birlikte sınıfta kaldı

YORUMLAR 718 TÜMÜ
  • Ekrem 2 yıl önce Şikayet Et
    Uğur Dündar in gördüğü şey İmamoğlu yalanından daha komik. Duayen geçinen bir adam böyle bir açıklama yaparmi çok komik ya..
    Cevapla
  • Cengiz Aydin 2 yıl önce Şikayet Et
    Uğur Dündar in düştüğü duruma bak. .İmamoğlunun, YALAKALIĞINI yapıyor.. İmamoğlu, İstanbula, YAKIŞMIYOR..
    Cevapla
  • Burhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Neden acaba İngiliz büyükelçiye mesaj verme gereği hissediyorsunuz. Mesajı İngiliz büyükelçiye vereceğinize yolları açarak yolda kalmış vatandaşınıza verin.
    Cevapla
  • EMEKLI 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu yalacilar eskiden ekranlarda teyyo pehlivan vardi amerikan ve avrupanin fon gaztecileri CHP Yoneticileri teyyo pelivani gecmis Allah bu memleketi fonlanmis hayin gaztecilerden veYalani fuusu ve yolsuzluklari meslek edinmis yoneticilerden korusun
    Cevapla
  • Emine Altin 2 yıl önce Şikayet Et
    Umutsuz zavallı vakalar,kendilerini batırmak için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR