Kartal'da töre cinayetine 4 tutuklama

Kartal'da kayınpederinin, başına iki el ateş ederek öldürdüğü Safura Gülistan'ın (38) töre cinayetine kurban gittiği ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 4'ü tutuklanırken, 3'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.01.2022 21:06 GÜNCELLEME 29.01.2022 21:06 GÜNCEL
Kartal'da töre cinayetine 4 tutuklama
Kartal'da töre cinayetine 4 tutuklama

Gümüşpınar Mahallesi Kocayemiş sokak üzerinde 26 Ocak 2022 Çarşamba günü saat 10.00 sıralarında meydana gelen olayda polisi telefonla arayan Galip Gülistan, gelinini öldürdüğünü söyleyerek ihbarda bulundu.

Olay yerine giden polis ekipleri Safura Gülistan'ın cesedi ile karşılaşırken, Galip Gülistan gözaltına alındı. Olayda hayatını kaybeden Safura Gülistan'ın iki çocuğunun psikolog eşliğinde alınan ifadelerinde "Hep birlikte toplanmışlardı. Annemden bahsediyorlardı. Bu sırada babam ağlıyordu. Sonra bizi dışarı çıkardılar" şeklinde konuşmaları üzerine polisin incelemesi derinleştirildi.

Cinayet Büro Amirliği tarafından başlatılan soruşturmada olayın 'töre cinayeti' olduğu tespit edildi. Soruşturma kapsamında 7 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı’na sevk edilen 7 şüpheli savcıya ifade verdi. Savcılık aralarında Galip Gülistan’ın da bulunduğu 4 şüpheliyi tutuklama talebiyle, diğer 3 şüpheliyi ise adli kontrol uygulanması talebiyle mahkemeye sevk etti.

Anadolu Sulh Ceza Hakimliği, sorgularının ardından 4 şüphelinin tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verirken 3 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 1
  • Reis 2 yıl önce Şikayet Et
    Sorsanız müslümanız elhamdülillah derler hepiniz canisiniz belki hata yaptı insandır sizin ne haddinize kendi aranızda hüküm veriyorsunuz hemde iki çocuk yetim kaldı ondan sonra sokağa salarsınız katiller sizin olduğunuz her yerde bela ve huzursuzluk var
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR