Edirne'de dolandırıcı sahte polis ve savcı tutuklandı

Edirne'de kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp vatandaşı dolandıran şüpheliler tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.02.2022 21:55 GÜNCELLEME 11.02.2022 21:55 GÜNCEL
Edirne'de dolandırıcı sahte polis ve savcı tutuklandı
Edirne'de dolandırıcı sahte polis ve savcı tutuklandı

Edirne'de yaşayan B.A.A. isimli kadın, kendisini polis ve savcı olarak tanıtan şüphelilere 50 bin TL gönderdiğini belirterek, şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kom Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan araştırmalar sonucunda 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden 3'ü serbest, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 2'si de tutuklandı.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 2
  • ASk olsun 2 yıl önce Şikayet Et
    Edirnede. Belkide gercekleride. Isin icinde kapikuleden gitiste. Ptt. Yazan bir yer var. Hgs. Borcum varmi diye sordum. Eve 150. tl. Borcunuz var. Dedi oysaki. Benim hesabima. Yani doldugum rakama göre hala hgs. Dolu olmasi lazim döndüm geri edirneye. Ikinci. Ptt yazan yere sordum hesabinizda. Daha :35 tl var borclu degilsiniz dedi. Ve olanlari anlattim burasi devletin ptt si dedi kendi kedime. Orasida edirnenin dedim. Ve gurbete gelince herkese anlattim gurbetci. Parayi. Kapida toplamiyor
    Cevapla
  • Sütçü İmam 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu profesyonel hırsızların derhal elinin birini kesin bakalım. Bir daha yaparlar mı? Ama İlahi kanunların memleket çapında uygulanıp toplumun üstün bir huzur ve mutluluk kazanmasını elbtte malum düşman çevreler istemez.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR