Başkan Erdoğan'dan BAE mesajı! Dikkat çeken paylaşım!

Başkan Erdoğan, tarihi Birleşik Arap Emirlikleri ziyaretiyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 15.02.2022 21:57 GÜNCELLEME 15.02.2022 22:31 GÜNCEL
Başkan Erdoğan'dan BAE mesajı! Dikkat çeken paylaşım!
Başkan Erdoğan'dan BAE mesajı! Dikkat çeken paylaşım!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri'ne gerçekleştirdiği iki günlük resmi ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından değerlendirme paylaştı.

"Kardeş Birleşik Arap Emirlikleri'ne gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizi hamdolsun, bugün başarıyla tamamladık." ifadesini kullanan Erdoğan, yaptıkları görüşmelerde ilişkilerin geliştirilmesi ve yatırımların artırılması konusunda güçlü bir müşterek irade ortaya koyduklarını bildirdi.

Toplam 13 anlaşmaya imza attıklarını kaydeden Erdoğan, "İmzaladığımız anlaşmaların ahdi zeminimizi daha da güçlendireceğine inanıyoruz." ifadesini kullandı.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin güvenlik ve istikrarına destek verdiklerini vurgulayan Erdoğan, "Körfez Bölgesi'nin güvenliğini kendi güvenliğimizden ayrı görmüyoruz. İş birliğimizde son dönemde sağlanan ivmeyi muhafaza etmek ve ileriye taşımak konusundaki iradenin karşılıklı olmasından ayrıca memnuniyet duyuyoruz. Ortak çıkarlarımız ve bölgemizin istikbali için bu gayreti, karşılıklı saygı ve güven temelinde sürdürmekte kararlıyız." açıklamasını yaptı.

TEŞEKKÜR MESAJI

Başkan Erdoğan ayrıca Birleşik Arap Emirlikleri Başbakanı ve Abu Dabi Veliaht Prensi'ne teşekkür mesajı yayımladı.

Erdoğan açıklamasında, ''Birleşik Arap Emirlikleri Başbakanı ve Dubai Emiri, kıymetli kardeşim Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktum'a nazik ev sahipliği için çok teşekkür ediyorum. Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki tüm kardeşlerimi muhabbetle selamlıyorum.'' ifadelerini kullandı.



Sosyal medya hesabından Abu Dabi Veliaht Prensi'ne de teşekkür mesajı paylaşan Erdoğan, ''Birleşik Arap Emirlikleri’ne ziyaretimiz boyunca büyük bir muhabbet ve yakınlık gördük. Şahsıma ve heyetime gösterilen nazik ev sahipliğinden dolayı Abu Dabi Veliaht Prensi değerli kardeşim Mohamed bin Zayed Al Nahyan'a şükranlarımı sunuyorum.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 57 TÜMÜ
  • Muhittin Aksoy 2 yıl önce Şikayet Et
    BAE liklei TC ye cok büyük bir Gaz verdi baklim arkasin dan ne cikacak görecegiz hadi hayirlisi
    Cevapla
  • tın li 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc yar ve yardımcın olsun.İnşallah.
    Cevapla
  • Ali aksoy 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu uyan Babaya geldik,abd. Astigi astik kestigi kestik!Afganlarin 7 milyar ,usa bankalarinda paranin yarisina elkoymuş,11 EYLÜLDE ÖLENLERIN GERIDE KALANLARIN ACILARINI DINDIRMEK ÌÇIN! Olabilirya 11 eylül lü gerçekleştirenlerin hepsi suudi vatandaşlari ve müslümanlar idi! Birgün bu zengin öl baronlarinin parasina el konulursa,o zaman ne yapacaklar bu zenginler.Eger abd. Göze göz,dişe diş politikasi izlerse...ölen 4000 bin kişinin tazminati ödeme mecburiyeti dogarsa,BAE ne eşdegerli kavimler fakirleşir...gidecekleri tek yer türkiyedir,çünkü bunlarin hepsi ayni zamanda müslüman istenmeyen kişilerdir.
    Cevapla
  • toto 2 yıl önce Şikayet Et
    bae nin yaptığı göz boyayıcılık ama benim gözüm kör
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Son 5 ayda fiyatlar çok zamlandı çoğu keyfi zamlar yaptı ve kdv inmesine rağmen zamlar devam ediyor Bunlar iyi araştırmalı gereken cezalar verilmeli artık keyfi zam yapanlara hapis cezası verilmeli hem de acilen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR